Manifest Ljubezni

· Čas branja: 3 min

Čistokrvna resnica o meni in mojem poslanstvu / KLIC LJUBEZNI!

Kot pride za športnika olimpijada, je tudi zame napočil trenutek, ko stopim za svoje življenjsko delo, sestopim izza kulise in prestopim v dimenzijo poslanstva. Na to sem se pripravljala (zavestno) 27 zemeljskih let in svoj resnični namen na Zemlji napovedala z magisterijem Besede o neubesedljivem. Preštudirala sem ogromno vsega, kar se mi je zdelo potrebno za teoretično dojeti dejanski ustroj sveta in smisel človekovega obstoja, torej materialni, duševni in duhovni vidik stvarstva. In se hkrati odločila, da zapustim akademsko območje in preidem v prakso, v šolo Življenja. Zaslutila sem širjave možganskih in srčnih kapacitet, ki sem jih sklenila razviti maksimalno in da je še varno za telo.

Kje sem iskala? Indija. Srednja Amerika. Biznis. Materinstvo. Odnosi. Psihoanaliza. Umetnost.

Kaj sem iskala? Modrost. Resnico. Brezpogojno ljubezen. Mistiko. Zavedanje. Strast.

manifest-ljubezni-2

Ponudili so mi mesto v šoli Ljubezni in sprejela sem, ne glede na to, kako dolgo bo šolanje trajalo in kako kataklizmično se bodo čutili preobrazbeni procesi moje Biti. V temno noč duše sem se podala z gorečo baklo Zaupanja in vztrajala v lastni temi, dokler je nisem po koščkih razsvetlila. Objemala sem »hudiča«, dokler ga nisem z Ljubeznijo omehčala do tiste mere, ko se spomni, da je angel … tako kot je razbojnik Ceferin napisal Ljubaaaaa mamaaaaa in se mu je kamen v prsih spremenil nazaj v srce.

Zdaj sem tu, dorasla do moči svojega imena, s polnim zaupanjem v Ljubezen. Mea Valens. Moja Pogumna. Zbrala sem odločnost, da skozi zemeljska usta, brez vsake sence, drobno ogromna, ponižno hvaležna, polna in mirna, povem čistokrvno resnico o SEBI. Sem utelešeno Bitju svetlobe, ljubezni in radosti, ki je v telesu z namenom in se tega polno zaveda. Vem, zgledam ti čisto človeško in seveda tudi sem, čistokrvna resnica pa je ta, da sem angel under cover, ki postopoma obuja svoje dušne potenciale v tem poligonu, ki mu pravimo planet Zemlja. Popolnoma enako, kot ti, in tu sem zato, da te glasno, temeljito in ljubeče SPOMNIM, da je skozi oči Resnice Življenje dejansko le – igra 🙂

Jaz sem svoje poslanstvo, srce je prebujeno, duša prevzema vodstvo … pela bom svojo srčno pesem, plesala svoj dušni ples in živela Ljubezen. Seveda nisem edina, ogromno nas je že prešlo skozi šivankino uho in če to še vedno bereš, si blizu in v pravi smeri!

Naslednja markacija prihaja kot video 11.11., kjer povem več ter napovem naslednje meastične poteze. Povezavo pošljem tistim iskrenim dušam, ki vejo, da se hočejo prebuditi ne glede na to, kaj jih čaka po »rdeči tabletki«. Če si to ti, mi napiši prosim kaj malega o sebi, naštej 3 filme in 3 knjige, ki so te največ naučile in 3 pesmi, ki si jih največkrat odrolaš, da te začutim, in pošlji na mail ambasada.zaupanja@gmail.com, od koder prejmeš povezavo do videa v četrtek. Če želiš še komu posredovati vabilo, je postopek enak, če te zamika risanje fraktalov z mano za en mesec, je še nekaj prostih mest na delavnici, ki štarta v soboto, se pa da priključit še par dni po začetku:

Osnovna delavnica fraktalnega risanja: SPOZNAVAM SEBE S FRAKTALNIM RISANJEM

Deli naprej ...