delavnica-spoznavam-sebe-s-fraktalnim-risanjem-november

Osnovna delavnica fraktalnega risanja: SPOZNAVAM SEBE S FRAKTALNIM RISANJEM

· Čas branja: 4 min

Ko se vse naokrog spreminja, ko staro odhaja in novo prihaja, je pravi čas, da se malo upočasniš, umiriš, se obrneš vase, začutiš svojo Resnico in pogledaš na življenje z drugačne perspektive.

Odločiš se, da končno izpustiš skrite strahove, zmedo, nemoč, žalost, stres, vlogo žrtve ali karkoli te ovira pri izkušanju polnosti življenja (ne glede na izzive v okolju).

Odločiš se, da boš te občutke postopoma zamenjal/a z zaupanjem, jasnostjo, pogumom, radostjo, smislom, močjo in sproščenostjo (ker so bolj resničen del tebe).

In se pridružiš 1-mesečni delavnici/procesu fraktalnega risanja, na katerem prejmeš vstopnico v svet neskončnih možnosti. Ja, ta obstaja v tebi, čeprav ga morda ne čutiš, na tebi pa je, ali boš tudi vstopil/a 😉

Risali in barvali bomo intiutivne, spontane fraktalne risbe, s čimer bomo skozi ustvarjalen proces preobražali tudi tiste dele sebe, ki jih je drugače skoraj nemogoče doseči … a so ključni za naš osebnostni razvoj.

Metoda fraktalne risbe je podprta z znanostjo in simpatična, lahkotna za izvajanje, seže pa globoko v nezavedno in omogoča stik s sabo ter uglaševanje z okoljem. Na osnovni delavnici se boš naučil/a z uporabo preprostih likovnih elementov globlje povezati s svojim bitjem in usmeril/a pozornost navznoter, kjer te pričakujejo VSI potrebni odgovori in potenciali.

Presenečen/a boš nad tem, kako lahko z ustvarjanjem fraktalov sam/a odpraviš iz življenja tisto, česar je v njem preveč, ter povečaš vse, kar si resnično želiš in potrebuješ za uspešen razvoj. Tako boš prevzel/a odgovornost za svojo življenjsko zgodbo in se približal/a srčnemu namenu, zaradi katerega obstajaš na tem čudovitem planetu. Pozitivni učinki rednega fraktalnega risanja bodo sčasoma zelo občutni znotraj in zunaj tebe, zapomni pa si, da tudi v tem primeru ne more nihče narediti ničesar namesto tebe in da vse potrebuje svoj čas.

Z 1-mesečna skupinsko delavnica začnemo 13. 11. 2021. Prispevek za ta termin je 155,00 € (vključen ddv), naslednje leto bo prispevek zanjo 222 eur.

Več o metodi  izveš tukaj!

Vsebina in potek programa:

1. Družili se bomo v zaprti FB skupini, kjer bom objavljala video navodila, podporne vsebine in pojasnila, vi pa svoje fraktalne risbe, vprašanja in opažanja.

2. Najprej bomo narisali 3 inicialne/diagnostične fraktale – avtoportrete duše. Na njih se odslikava tvoje notranje stanje, ki ga bomo skozi korekcijo optimirali; kratko analizo prejmeš v obliki mp3 posnetka.

3. Naučili se bomo vse potrebno o risanju korekcijskih fraktalov, s katerimi spreminjamo stanje na vseh ravneh svojega bitja. Namen jih je tekom meseca narisati 7, kar predstavlja fraktalni mini cikel.

4. Korekcijske fraktale boste objavljali v skupini, kjer jih bom sproti komentirala in vas usmerjala. Namen je, da na koncu delavnice razumeš pravila in smisel korekcijskega risanja, da ga lahko prakticiraš naprej po zaključku delavnice. Pri tem ti bo pomagala tudi skripta, ki jo prejmeš in vsebuje vsa potrebna pojasnila za uspešno nadaljevanje risanja.

5. Tekom meseca bomo imeli vsaj 2 zoom srečanji v živo za pojasnila in povezovanje, redno pa vas bom podpirala še z navdihujočimi mini videi za duševno-duhovno rast.

 • Prispevek za celotno osnovno delavnico fraktalnega risanja s kratko osebno analizo in s spremstvom v skupini je 155 eur.
 • Če ne želiš spremstva in ne potrebuješ analize (ker dejansko ni potrebna, da bi metoda imela učinek), lahko za prispevek 100 eur prejmeš:
  • vsebino osnovne fraktalne delavnice (video navodila za inicialne in korekcijske fraktale)
  • skripta z navodili za uporabo metode fraktalne risbe,
  • 2 skupinski zoom srečanji za dodatna pojasnila,
  • 15-minutni osebni posvet glede korekcijskega risanja in dopisno mentorstvo do 10 fraktala.

Izkušnje so pokazale, da je skupinski fraktalni proces bistveno bolj učinkovit in zabaven kot individualen, ker pa smo različni, je možna tudi ta opcija. Če se odločiš za delavnico brez spremstva, mi to prosim napiši v sporočilo ob prijavi.

Za delavnico potrebuješ:

 • Čimvečji nabor vseh možnih barvic, vsaj 15 odtenkov, optimalno več kot 30
 • A4 papir – lahko navadni 80 g, priporočam 100g bel papir
 • Črno kulico ali tanek flumaster, ki ne pušča madežev (npr. 0,5 Pilot)

Ne potrebuješ:

 • Umetniškega talenta oz. risarskih veščin.
 • Navade uma, da se primerja z drugimi.
 • Dvoma v to, da je napočil tvoj pravi čas.
 • Lažnega upanja, da bodo rezultati prišli brez tvojega zavestnega truda.

Za vse udeleženke/ce velja za čas trajanja programa posebej ugodna cena 1-urnega osebnega posveta z Meo, in sicer 88,00 €. Osebni vpogled v tvojo unikatno življenjsko situacijo skozi fraktale in Karte zdravljenja lahko bistveno vpliva na izboljšanje kakovosti tvojega življenja na vseh področjih. Več o svetovanju tukaj.

Deli naprej ...