• Na zunanjo je možno le trkati.
  Srce ima ključavnico na notranji strani vrat.
  Jaz trkam glasno. Ljubeče in nežno, a glasno.
  Boste odprli?

Zakaj sem morda tukaj prav zate?

Bi rada vedela, zakaj se ti stvari v življenju dogajajo tako, kot se, in kako lahko karkoli spremeniš?

Si želiš srčen, razumevajoč in globok posvet o vzrokih dogodkov ter odnosov, kar prinese olajšanje?

Čutiš v sebi potenciale in želje, ki jih ne uspeš prenesti v vsakdanjik, ker ti zmanjka poguma, volje ali časa?

Bi rada vedela, zakaj te včasih zagrabijo tesnoba, nemir, razočaranje, jeza, negotovost in podobno brez vidnega vzroka?

Želiš spoznati čistokrvno resnico o sebi in svojem poslanstvu, da lahko prevzameš polno odgovornost za svojo zgodbo in zacvetiš?


Pred teboj je dolgo pričakovana priložnost preboja iz začaranih krogov, v katerih se znajdeš vedno znova in se bojiš, da nikoli ne boš živela res srečnega, svobodnega življenja. Vem, kako se počutiš, še predobro vem, zato te ne obsojam niti ne pomilujem, samo razumem in zmorem podpreti. Vem, da si želiš izstopiti iz starega filma, se odriniti v svežino in radost!

Skupaj se bova podali tja, kamor redko greš, pa bi bilo potrebno – vsi odgovori in rešitve so namreč globoko v tebi. Duševno-duhovno svetovanje ti bo pomagalo najti potrebne zemljevide in ključe za odklepanje notranjih zakladov ne glede na to, v kakšnem stanju so tvoje srce in peruti. Pot nama bodo pokazale KARTE ZDRAVLJENJA. Te bodo razgalile tako nezavedne vzorce, ki te oklepajo, kot tudi pod njimi skrite darove in moči, ki bodo ob pomoči milosti (dimenzija čudežev) zablesteli izpod ostalin preteklosti. Če boš želela, te bom uvedla v dimenzijo FRAKTALNEGA RISANJA, ki ti bo nudilo podporo v vsakem trenutku prihodnosti.

BRANJE IZ KART ZDRAVLJENJA ti bo odprlo povsem novo perspektivo na stare težave oz. pomagalo stopiti iz zacumpranih krogov, v katerih se nočeš več vrteti. Posveti trenutno potekajo on-line (telefon, Viber, Zoom, Skype …) Lahko se srečava samo enkrat in poskusiva razrešiti kakšno ključno vprašanje, lahko pa se dogovoriva za nekaj srečanj, da obdelava različne bolj »problematične« teme tvojega življenja.

Dojela boš:

 • zakaj se stvari dogajajo tako, kot se, in kaj te hoče življenje s tem naučiti,
 • kako so ljudje in okoliščine tvoje zrcalo ter kaj lahko narediš glede tega,
 • kje so ključi do rešitev najbolj zapletenih težav in kako jih lahko uporabiš,
 • katere dušne darove imaš na razpolago in kakšni blagoslovi te podpirajo,
 • kako sprejeti pomoč odznotraj in odzunaj, ko jo potrebuješ za korak naprej.

S Kartami se lahko izvaja več različnih postavitev, kar je odvisno od konkretne situacije in vprašanja, o čemer se bova pogovorili pred začetkom samega posveta. Vse, kar se pogovarjava, ostane samo med nama, prav tako ti ne bom podajala nasvetov, temveč le uvide in priporočila, ki jih lahko upoštevaš ali pa tudi ne. Termini trajajo cca 1 uro in se zanje vnaprej dogovoriva, prav tako o izbiri komunikacijskega kanala.

Prispevek za:

 • 1-urni posvet – 150,00 €
 • 5-urni posvet – 600,00 €

Srčna mnenja o svetovanju z Meo

Mea je “priletela” v moje življenje kot komet. Osvetlila vse teme in prižgala ponovno luč. Njena podpora je kot pikapolonica – ko jo najdeš, se je srčno razveseliš. Odseva preprostost, iskrenost in globoko resnico. Brez mask in balasta. Tudi najbolj bolečo resnico (če si jo sposoben slišati) ti pove sočutno in direktno. Mee ne vidim kot svetovalko, čeprav je več kot to. Vidim jo kot prijateljico, ki ima vedno pripravljeno ramo za nasloniti in ki ti bo dala vetra v jadra, da boš lahko poletel-a. Če te Mea “pokliče”, se oglasi. Verjemi mi – življenje bo dobilo čisto druge barve! Ps: pred uporabo se ne posvetuj z zdravnikom, samo prepusti se čarobnosti!
Simona
Draga Mea, ko sem te prvič slišala preko delavnice, ki sta jo izvajali z Gajo, mi je tvoj glas sedel v notranjost … želela sem ga še slišati … tako drugačen, pomirjen. Začela sem iskati, kdo si, in pritegnile so me tako Karte zdravljenja kot fraktalno risanje. In tako te sedaj spremljam, poslušam … zelo sem ti hvaležna in vesela, da sem te spoznala, da si se nam prikazala kot ena zvezdica na nebu, ki zasije in človeku v takšni svetlobi, da dobiš nov zagon. Hvaležna sem za vse, kar nam ponujaš, ker nas s tem razsvetljuješ, pomagaš, da se ljudje začnemo zavedati samih sebe in se imeti radi. Všeč mi je, ker si pogumna, pristna, domača, realna, resnična, brez maske in nisi vsiljiva, ne nakladaš. Do sedaj še me nič ni tako močno pritegnilo, dokler nisem začela poslušati tebe. V tistem trenutku sem vedela, da pa si ti oseba, ki bi me lahko razumela ter mi razumljivo podala smernice. Čudovita si in še naprej ostani takšna!
Sany
Glavni razlog, da sem te prosila za svetovanje, je bila zmeda v glavi in iskanje poti ven iz dolgoletnega tavanja in trpljenja, bolečin, ki so se ponavljale. Čutim, da sem med posvetom res prebila nekaj velikega, saj sem bolj umirjena, nekako vem, da bo vse ok, dobila sem potrditev, da nisem čudna, ker si želim več od življenja, ampak da je to privilegij, ki si ga upamo iskati in živeti le redki. To mi vse bolj uspeva po zaslugi tvojega žametnega glasu in čudovitih kart. Sicer nimam izkušenj s tovrstnimi svetovalci, saj sem v glavnem samouk – gozd, hribi, voda, vrtnarjenje, meditacije, knjige, toda presenetilo me je, da je bilo vse kar si povedala prekleto res. Nadaljuj, ker si to ti, čeprav te osebno ne poznam. Delaš in govoriš iz duše in to so ljudje, s katerimi se želim obkrožiti in kakršna želim biti tudi sama.
Mony
V tebi sem videla nekoga, v kogar lahko zaupam in bom dobila res dober nasvet in razlago, kako vzpostaviti notranji mir. Celotna izkušnja s tabo je neverjetna, kar pa se tiče samega svetovanja … Zelo dobro, resnično, sploh ti poveš z vsem tistim občutkom, da v človeka prineseš res poseben občutek, kot da spet podoživlja neke stvari. Posebno se mi zdi tvoje razumevanje ljudi, dobesedno nas začutiš in ravno to je tisto, kar dela tvoje delo nekaj posebnega. Pa tvoja barva glasu, tisti mir. Prav rada te poslušam! Prva stvar, ki sem jo pridobila, je to, da me je končno nekdo razumel, torej ti. In zavedanje, da nisem sama, da je čisto ok biti slabe volje in da je v bistvu samo od tebe odvisno, kako boš neko situacijo vzel – jo boš obrnil v prid sebi al pa boš ostal slabe volje. Torej sam si izbereš, kak bo tvoj dan. V takem zavedanju si lažje tudi sam odgovorih na vsa vprašanja. Všeč mi je tvoja dobrosrčnost, odkritost, mirnost, srčnost, sploh pa vsi tvoji dobri nasveti, ki jih ne bom pozabila. Malo je takih ljudi! Hvala!!!
Tanja
V mojem življenju si se pojavila v pravem trenutku; verjamam, da ima vse nekakšni pomen in da si med sabo podarjamo znanja in modrosti. Sem pa nekaj čutila, da mi moja terapevtka nečesa ne more dati, ker ni doživela – ne more me naučiti, kako naj se učim. Lepo si mi razložila glede otroka v nas in se raje učim. Zdaj vem, kako si delali izpiske. Všeč mi je, ker nimaš maske, pa tvoje izkušnje, notranja moč, razmišljanje, tvoja frekvenca energije … Zakon mi je bilo, da si podala mnenje tako, kot je, in predstavila si mi mojo zgodbo z drugega zornega kota. Hvala tebi, da poZnam tako prečudovito osebo, kot si ti.
Živa

Morda predajaš svoje odločitve v roke drugih, slediš pričakovanjem okolice bolj kot svojemu občutku, se počutiš opustošeno, nemočno, zmedeno in brez strasti do življenja. Ob tem prenašaš bremena drugih, se izgubljaš v vzorcu žrtve, strahu, obsojanja, krivde, neuspeha, depresije, zlomljenega srca ali kakšni drugi podzavestni zanki, toda prinašam ti dobre novice! V bližini tvojih ran SO ključi do največjih zakladov, ki bodo pomagali pri celjenju in ti dali moč za potrebne spremembe. Zemljevid obstaja, če si le drzneš zaupati, in več kot vredno se je odpraviti na pot preobrazbe, tudi če je kdaj naporna.

Namenjena sem ti takrat, ko nisi več zadovoljna z obliži, prelaganjem odgovornosti in instant rešitvami. Tu sem zate:

 • če si se naveličala odlašanja, životarjenja, napetosti, praznine in trpljenja,
 • če ti je dovolj izgovorov in se želiš zanesti na svoje srce, ki te bo varno vodilo,
 • če si se pripravljena soočiti z resnico tako, kakršna je, brez prelaganja krivde,
 • če potrebuješ čutenje smisla izza kulis, ki jih okolje ponuja kot edino resničnost,
 • če ohranjaš vsaj kalček zaupanja, da obstaja srečnejša verzija tebe,
 • če si poskusila že vse drugo, a še vedno ne čutiš ognja v srcu.

In podobno.

Verjamem, da je vsak iskren trud na poti k sebi poplačan z olajšanjem in modrostjo; usoda zate RES hrani lepa presenečenja, če jih le poiščeš na pravem mestu. Ne vem, kako se bo po najinem druženju spreminjala tvoja resničnost, saj je to odvisno od tebe in tvojega poslanstva. Drugi lahko »samo« pokažemo smer, pojasnjujemo izzive na poti k sebi, opogumljamo, poslušamo in slišimo, smo ogledalo in zavetje, spremljamo, inspiriramo, odstiramo zavese in nastavljamo budilke. Človekove možnosti prebujenja so dejansko premo sorazmerne s tem, koliko resnice lahko prenese, ne da bi zbežal. Verjamem, da si pripravljena.

 • Prinašam ...
  Olajšanje in radost - Strast do življenja - Ozelenelo upanje - Osmišljen vsakdan - Nov pogled na stare težave - Širše in globlje zavedanje sveta – Osvežitev - Navdih za preporod - Nalezljiv pogum - Pozabljene modrosti - Moč spuščanja - Sočutje - Spoštovanje - Slutnjo svobode - Zavedanje - Ljubezen

Navajam nekaj možnih »stranskih učinkov« svetovanj, ki so jih izkušali ljudje po novih spoznanjih in upoštevanju priporočil:

 • Zadihala boš s polnimi pljuči in dojela, kako čudovita, unikatna oseba si.
 • Prevrednotila boš vrednote in se odpovedala škodljivim kompromisom.
 • Prebudila boš dar intuicije ter nastavila srčni kompas v smer svobode.
 • Spoznala boš resnico o svoji preteklosti, sedanjosti in prihodnosti.
 • Preobrazila boš svoje strahove v zaupanje in bolečine v modrost.
 • Spremenila boš boleče odnose z ljudmi in stopila led okoli srca.
 • Razpletla boš ključne življenjske uganke, ki te bremenijo.
 • Vzpostavljala boš enakopravne, srčno hranilne odnose.
 • Našla boš izgubljene koščke svojega srca in jih oživila.
 • Opazila boš pozitivne spremembe v okolici in družini.
 • Nalezla se boš zaupanja in strasti do življenja.

Te intuicija vleče naprej in iskra v srcu svetleje žari? Torej verjetno razumeš, da je za dokončne rešitve treba poseči v izvor težav, ne le lajšati simptomov. Bravo! Očitno si pred vstopom v novo dimenzijo svobode in skupaj se bova potrudili, da odločno zakorakaš na najlepšo pot – pot k sebi!

clovek-cloveku