karte-zdravljenja-chuck-spezzano

Karte zdravljenja

· Čas branja: 6 min

Kažipoti k svobodi

Se zavedaš, da obstaja bistvena povezava med srčnimi ranami iz preteklosti in tvojo sedanjo življenjsko zgodbo? Pri razumevanju tega, kako jih zaceliti ter preobraziti v darove ti bodo ključno pomagale Karte zdravljenja.

Karte zdravljenja je sestavil priznani psihoterapevt dr. Chucka Spezzano, ki je tudi utemeljitelj psihologije vizije in svoje znanje širi po svetu. Karte unikatno povezujejo vse vidike našega bitja, s tem ko ozaveščajo, navdihujejo in preobražajo. Nanje se lahko obrnemo za globok vpogled v izzive, težave na vseh življenjskih področjih, saj spreminjajo perspektivo in usmerjajo k skorajda čudežnim (raz)rešitvam.

Karte ti bodo pomagale odčarati začarane kroge, spremeniti tragedije v srečne zgodbe in poseči po sanjah, nad katerimi si že skoraj obupala. So zaklad psiholoških in duhovnih modrosti, ki še nikoli niso bile povezane na tako zelo praktičen ter konkreten način. Karte skupaj s knjigo vodijo skozi preobrazbo duševnosti do duhovnega samospoznanja in ti pokažejo, kako lahko polno živiš svoje življenje, če se odpreš talentom, blagoslovom in ljubezni – svojemu poslanstvu.

Škodljivi mentalno-emocionalni podzavestni vzorci so z drugimi besedami negativna prepričana o sebi in svetu ter kot taki zelo močna, utrjena vibracija. Mnogi so precej očitni, drugi globoko potisnjeni, nekateri pa dokaj ezoterični; obstajajo med nezavednim in duhovnim delom našega uma. Karte te vedno znova spomnijo, da je vzorce možno dokaj zlahka preobraziti, čeprav gre za navidezno nerešljive zaplete. Namenjene so temu, da te opolnomočijo na vseh področjih življenja, pomagajo usvojiti nove odzive na stare težave in opišejo varno pot do celostnih rešitev.

S Kartami zdravljenja se posvetuješ, ko

 • slišiš šepet ali krik na pomoč iz svojega srca,
 • komaj dihaš od bremen, ki so ti jih oz. si si jih naložila,
 • te prevzemajo strah, jeza, razočaranje, obup in nemoč,
 • se ti lomi srce zaradi bolečih občutkov, dogodkov ali odnosov,
 • dojameš, da si zabredla (ali tvoji bližnji) predaleč od svoje poti in smisla,
 • želiš razplesti čustvene vozle, ki ti preprečujejo ljubezen, radost in srčni mir,
 • zahrepeniš po razumevanju, zakaj se ti stvari v življenju dogajajo tako, kot se,
 • začutiš, da bi lahko izkušala in doživljala življenje bolj polno, kvalitetno in strastno.

karte-zdravljenja-posamicne

Komplet je sestavljen iz 90 kart, ki jih je izrisala Ana Szolc, tankočutna poljska umetnica, in izčrpne spremne knjižice dr. Spezzana v slovenščini. So posebne vrste prijateljice, ki te zbližujejo s tvojim bistvom. S sočutnim pristopom te varno vodijo, ko se približuješ ranjenim delom srca, da bolje razumeš sebe in odnose z bližnjimi. Morda sicer slutiš boleča področja skozi simptome omrtvelosti ali zmede, vendar se s kalnimi jezeri bolečine in zamrznjenimi slapovi sanj zmorejo soočiti le pogumne duše. Očitno sodiš mednje, saj ti je usoda prinesla čudovito rešitev – kažipote do svobode, ki jih sestavljajo štiri vrste »pomočnikov«.

Skozi karte vzorcev dojameš, katere so tiste pasti ega, zaradi katerih ne živiš svobodno, ustvarjalno in v obilju. Spomnijo te na ključne dogodke v preteklosti, ki so te zaznamovali, zajemajo pa 45 najpogostejših škodljivih psiholoških vzorcev. Segajo v preteklost in ti pomagajo razumeti, katera svoja, družinska in predniška bremena nosimo s seboj. Gre za vzorce žrtve, zlorabe, odvisnosti, neuspeha, tekmovalnosti, majhnosti, obsojanja, pomanjkanja, oprijemanja, projekcije, maščevanja, sence, rušitelja in druge.

Karte zdravljenja so zdravilni obliži, ki te bodo spremljali skozi proces celjenja srčnih ran in ti pokazali drugačno pot. Spodbudijo te k spremembam in priporočajo sveže, blažilne pristope k preobrazbi. Uporabila jih boš kot stopnišče proti višjim stanjem zavedanja s čudovitim razgledom na življenje, kar je naravno stanje tvojega duha. Pomagajo zdraviti korenine vzorcev in njihove posledice, zaradi česar lahko tesneje objameš svoj namen. Med njimi so zdravila integritete, prošnja za čudež, povezanosti, zaupanja, učenja, preobrazbe, rojstva in druga.

Karte darov te spominjajo, kateri čudoviti, unikatni darovi se skrivajo v tebi in so pokopani pod posledicami težkih življenjskih izkušenj. To so darovi, zaradi katerih si bila poslana na svet, in če jih ne razviješ, prikrajšaš sebe, bližnje in svet za svojo briljantnost. Po razpletanju vzorcev se namreč razodene neslutena svoboda uma in čustev, spet si drzneš sanjati, saj ne verjameš več destruktivnim glasovom v sebi, ki te hočejo narediti majhno, nemočno in obupano. Objeti svoje darove je najlepša pot zdravljenja in zaupanje je vedno nagrajeno. Čakajo te darovi ustvarjalnosti, blaginje, iniciacije, samospoštovanja, božanskega pospeška, intuicije, duhovitosti in drugi.

Karte milosti prinašajo zavedanje, da v tem procesu in v življenju nasploh ni sama. Ponujajo ti milost v različnih oblikah, spominjajo na tvoj duhovni izvor ter poslanstvo in te povezujejo z božanskim v tebi in svetu. Milost čudežno, s povsem druge dimenzije razpleta težavne situacije, če jo le zaprosiš ter sprejmeš večno, neizpodbitno dejstvo, da je tvoja duša večno varna in vredna vsega najboljšega. Milost prihaja v obliki spominjanja, intimnosti, razpletanja, svetlobe, osrediščanja, čudežev, osvoboditve volje, svetišča, razsvetljenja in drugih.

Uporaba Kart zdravljenja

chuck-spezzano
dr. Chuck Spezzano s soprogo

Uporaba kart je enostavna in omogoča, da te tvoja lastna duša vodi skozi proces preobrazbe. Niso karte, ki bi površinsko tolažile ali splošno usmerjale – pokazale bodo tisto, kar je najbolj potrebno videti in spremeniti, tudi če si sprva resnico težko priznamo. Toda nikoli te ne bodo pustile v bolečih občutkih … usmerile te bodo k skritim zalogam poguma, da se lahko odločiš preko trnja prebiti do zvezd.

V predgovoru knjige avtor dr. Chuck Spezzano pojasni in približa ključne pojme, kar omogoči uporabo tudi tistim, ki se sicer ne poglabljajo v psihologijo ali duhovnost. Predstavljenih je nekaj možnih načinov polaganja kart glede na to, kaj želiš razrešiti in koliko se hočeš poglobiti vase. Včasih prinašajo, včasih odnašajo, kar pač najbolj potrebuješ za ključne korake naprej.

Kdor nima izkušenj s psihološkim preobražanjem, se vsaj na začetku odkrivanja in zdravljenja svojih srčnih ran ob tem odloči tudi za osebno svetovanje. Skozi medsebojno zaupanje in pravilno nego ti bom omogočila vse bolj čutiti tvoj notranji sveti prostor in razrešiti ključne uganke, ki ti odžirajo veselje do življenja.

Kaj pravijo o kartah?

“Glede na to, da sem ljubiteljica in dokaj redna uporabnica t.i. angelskih kart (mimogrede, pred leti so izšle moje avtorske), sem v zadnjem letu navdušena nad uporabo pričujočih Kart zdravljenja. Z njihovo pomočjo sem se naučila oz. se učim sprejemati tudi svoje t.i. senčne strani, ki sem jih zmeraj odrivala ali ‘zdravila’ na dokaj naporen način. Sedaj to počnem igraje, a še bolj učinkovito. Preobrazba se kar dogaja. Z največjim veseljem pa z njimi pomagam tudi drugim, ki so na to seveda pripravljeni. RESNIČNO DELUJEJO. Postale so moje zveste sopotnice in SRČNO PRIPOROČAM njihovo uporabo.” – Angelina Premdehar

dr. Chuck Spezzano: KARTE ZDRAVLJENJA – Kažipoti do svobode

Število strani: 160 (+ 90 kart)
Format: 12,0 x 18,0 cm
Vezava: mehka

Cena kart = 33,00 €
 • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 3,70 €.
 • Plačilo se izvede po povzetju. Stroški poštnine znašajo 5,00 €.
 • Za naročilo kart kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.
KART ZDRAVLJENJA TRENUTNO NI NA ZALOGI!
Deli naprej ...