KARTE ISKANJE VIZIJE

Karte Iskanje vizije

· Čas branja: 6 min

Tarot ISKANJE VIZIJE temelji na starodavni indijanski modrosti in pojasnjuje vpliv kozmičnih sil na življenje posameznika tu in zdaj. Pomaga spremeniti perspektivo in razumeti sporočila podzavesti, razširja zavest in duhovno obzorje, povezuje nas z lastno intuicijo in modrostjo prednikov.

Simbole kart indijanske modrosti ISKANJE VIZIJE navdihuje indijanska modrost, zato poleg energije tradicionalnega tarota prinaša duha plemenskih šamanov in zdravilskega kolesa. Omogoča ti razumeti ozadje odnosov in okoliščin vsakdanjosti, vendar ne samo preko uma, temveč neposredno skozi srce. Ob tem vse bolj zaznavaš svoje bitje v novi, vizionarski luči in pridobiš jasnost, pogum, moč ter odločnost za vztrajati na poti svojega namena.

Ob uporabi spoznavaš načine bolj ustvarjalnega in učinkovitega soočanja s težavami, saj karte sestavljajo širšo sliko, sprožajo tvoje prirojeno razumevanje in mu dovoljujejo stopiti v ospredje. Naučijo te, kako se bolje soočati z izzivi, saj nudijo jasen vpogled v nauk in smisel določene situacije, pa tudi smer razpletanja. Namesto k bojevanju z neizbežnimi spremembami te spodbujajo k temu, da povežeš vsak korak razvoja v celovitost svoje osebnosti in začneš zavestno kreirati svojo zgodbo svojega življenja.

Karte se lahko uporabljajo kot običajen tarot, lahko pa kot prijateljski vodniki skozi pomembna življenjska obdobja, torej povsem laično, zato predznanje tarota ni potrebno.

Avtorja tarota sta Gayan Silvie Winter in Jo Dosé. Komplet je sestavljen iz 78 čudovito ilustriranih kart in knjižice razlag v slovenščini (prevod mag. Mea Valens).

I. ZDRAVILEC

karta-medicine-manBistvo: mistične moči– tvoja moška stran – zaupanje v moči narave – videti naprej – intuitiven vpogled v resnico – pretakanje energije – zmožnost in pripravljenost pomagati – izkušati novo in ustvarjati vidne manifestacije

Notranje sporočilo

Zdravilec ti sporoča, da si ŽE to, kar iščeš. Odvrni svojo pozornost od hočem postati v zavedanje tega, kar že si, da dojameš pomen te karte. Osredotoči se na svoje srce, začuti svoj obstoj in se odpovej umovi odvisnosti od kompliciranja. Šele tako bo lahko sestopilo novo, pristno razumevanje. V tihi povezanosti s srcem se ti razodenejo največji talenti, prepoznaš svojo pravo moč in dušno ustvarjalnost.

Rastoče zavedanje čudežnosti tvojega obstoja ti daje vero v delovanje Velike skrivnosti. To ti omogoča uporabljati moči, ki si se jih nekoč (upravičeno) bal/a. Hvaležno sprejmi pomoč, ki se ti ponuja!

Zunanja manifestacija

Nedoumljiva moč tvojega notranjega Zdravilca te podpira. Drzni si, kar si moraš, pa naj bo povezano z delom ali srčnimi zadevami! Dosežeš lahko več, kot si misliš, in več si, kot se zavedaš. Tvoje pravo bitje obstaja izven človeške domišljije. Če dovoliš, da se odprejo vrata tvojega uma, ter stopiš v neznano z vsem srcem in odločnostjo, bo tvoje zunanje življenje zacvetelo na povsem nov način.

Med prehajanjem starih omejitev se dogaja uglaševanje s tvojim pravim bistvom – zaupaj procesu! Moč notranjega Zdravilca izhaja iz natančnega opazovanja naravnih zakonov, ker odsevajo delovanje Velike skrivnosti. Njegova največja moč je odprtost in jasnost zaznavanja, kar je ključ do najglobljih zakladov.

X. MALO ZDRAVILSKO KOLO

karta-small-medicine-wheelBistvo: obetaven začetek – sprememba – uspeh – navzven usmerjena energija – zaključen cikel – hvaležnost – začetek novega obdobja

Notranje sporočilo

Orel lebdi na vzhodu Kolesa. Je totemska žival oz. žival moči, ki pospešuje duhovno rast in bdi nad tvojo potjo. Kojot sedi na južni točki in spominja na nedolžnost otroških dni. Kot totemska žival nam pomaga razvijati zaupanje, usmerja pozornost na čustva in vzpostavljanje notranjega ravnovesja. Medved stoji na zahodu in pozna odgovore na najgloblja vprašanja, kaže pot k tvoji resnici. Bivol čaka na severnih vratih in simbolizira vseobsegajočo modrost. Uči o dajanju in pomenu hvaležnosti. Krila velikega belega orla povezujejo celoten krog; on je varuh vhoda, zaščitnik Kolesa.

Energija Malega zdravilskega kolesa te bo varno prenesla v novo obdobje tvojega življenja. Je znamenje sreče in izpolnitve, kaže na dovršitev – nekaj starega bo nebo-leče odpadlo. Če poslušaš svoje notranje vodstvo in zaupaš intuiciji, bo nov začetek kot vstajenje. Katera od štirih totemskih živali ti najglasneje govori? Poslušaj njeno sporočilo in ga začuti v sebi. Ni ga treba ubesediti, saj najgloblje znanje ne potrebuje besed.

Zunanja manifestacija

Karta potrjuje, da si razumel/a pomembno lekcijo ali si tik pred tem. Ko se določen cikel zaključi, se tvoje energijsko polje razširi in zaobjame nova področja. Posveti dovolj pozornosti tistemu, kar se začenja razvijati! Tvoja perspektiva se širi in vse manj te bodo ovirale površinske zadeve.

Naj te tvoja zavest na krilih Velike skrivnosti prenese v dimenzijo, ki želi biti raziskana! Čas je, da prestopiš prag novega. To je tudi odličen čas, da uspešno napreduješ s svojim delom, toda na novih temeljih. Moč Malega zdravilskega kolesa te nagovarja od znotraj, pomaga ti preiti ovire in te nenehno podpira.

7 VODE

karta-seven-of-water-excessesBistvo: pretiravanje – potratnost – čustvena izčrpanost – zanikanje – iluzoren uspeh – možna samoprevara – popustljivost

Notranje sporočilo

Karta te opozarja, da zanikuješ samega sebe in svoje sposobnosti. Nekaj zavira tvojo vitalno energijo. Namen stvarstva ni tvoj propad, zato ti sporoča, da zanikanje in čustveno kaznovanje sebe ne vodi nikamor. Pozorno opazuj, kako ravnaš s seboj in za kaj se obsojaš. Uvedi potrebne spremembe, da bo tvoj notranji potok spet pretočen in čist.

Zunanja manifestacija

Če hočeš spet najti svojo notranjo resnico in se vrniti na pravo pot svojega Namena, se nehaj slepiti s samoprevarami. Česar v sebi nočeš videti ali prepoznati, se očitno in razločno kaže v tvojem okolju. Ko boš pripravljen/a prevzeti odgovornost za situacijo, ki si jo soustvaril/a, se bo rešitev pojavila sama od sebe.

HČI OGNJA

karta-daughter-of-fireBistvo: samouresničenje – navdih – ljubezen – vera – pogum – upanje – nedolžnost – iskrenost

Notranje sporočilo

Počutiš se globoko povezan/a z duhom vsega stvarstva. Zahvali se Veliki skrivnosti za to spoznanje. Zapomni si, da enost vsega obstoječega vključuje tudi tebe, čeprav smo navajeni razmišljati o ločenosti ‘drugih’. Ko dojamemo to enost in vzdržujemo zavedanje o njej v vsakodnevnem življenju, se vrnemo v svoje najgloblje središče.

Zunanja manifestacija

Zmožen/a si vibrirati v skladu s svojo rastočo močjo. Uglasi se z notranjimi ritmi in zaupaj v silo, ki te navdihuje. Želi te dvigniti v višave, kot se dviga dim iz posode z zdravilnimi zelišči. Močnejša kot je tvoja vera v skrivne sile, ki te vodijo in varujejo tvoj obstoj, bolj zanesljivo bo tvoje potovanje. Pot leži jasno pred tabo.

Gayan Silvie Winter in Jo Dosé: KARTE ISKANJE VIZIJE

Število strani: 112 (+ 78 kart)
Format: 7,5 x 12 cm
Vezava: mehka

Cena kart = 25,00 €
  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 3,70 €.
  • Plačilo se izvede po povzetju. Stroški poštnine znašajo 5,00 €.
  • Za naročilo kart kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.
Kupim KARTE ISKANJE VIZIJE!
Deli naprej ...