delavnica-filmealogija-1

Delavnica FILMEALOGIJA

· Čas branja: 3 min

Za dodaten vir moči, strasti in radosti v zimskih dneh, ko nas sicer grejejo radiatorji, bunde in (upam tudi) ljubezen, sem zanetila in ti ponujam gorečo baklo zavedanja v obliki 2-mesečne avanture prebujenja z zdravilnimi filmi. Zakaj nam lahko določeni filmi BISTVENO pripomorejo k ozaveščanju resnice o sebi in svetu, bom te dni spisala v blogu!

Kako bo?

Globoko, zabavno, odštekano, preobrazbeno, navdihujoče, iskrivo in iskreno, nepredvidljivo, polno prebojev, razodetij, sprememb perspektive, koščkov Resnice, spominjanja, modrosti, spodbude, olajšanja, znanja, moči, jasnosti, aha in aleluja momentov, odgovorov na ključna vprašanja … z eno besedo: meastično bo, zato se delavnica imenuje filMEAlogija.

Če je ta avantura prava zate, do zdaj to verjetno že čutiš, lahko pa si pomagaš z odgovori na spodnja vprašanja – če sta vsaj dva odgovora JA, si dobrodošel/a, sicer ni zate!

 • Rad/a gledaš kvalitetne, hranljive, poučne, navdihujoče filme oz. risanke?
 • Dopuščaš možnost, da se lahko tvoj pogled na realnost bistveno spremeni?
 • Se večini »normalnih« ljudi zdiš čuden/a, ker hočeš Resnico in iskrenost?
 • Želiš razumeti ozadje igre, ki ji pravimo življenje, in svojo vlogo v njej?
 • Te strastno zanimajo smisel življenja, svoboda, modrost, poslanstvo?
 • Zavestno izbiraš postati del rešitve, ne ostajati del težav (žrtev)?
 • Bi vzel/a rdečo tabletko, če bi ti jo ponudil Morfeus iz Matrice?
neo-matrica

Kako bo delavnica FILMEALOGIJA potekala?

 • Naše druženje bo potekalo v zaprti FB skupini 2 meseca, od 18.12.2021 do 20.1.2022.
 • Vsak teden bomo »obdelovali« en film, kar pomeni, da si ga boste čez teden ogledali in odgovorili na (seberaziskujoča) vprašanja, kar boste v kratki verziji poslali tudi meni.
 • Čez vikend bom povezala vaša spoznanja s svojimi večplastnimi analizami filmov v 1-urne videe, kar vam bo prineslo POMEMBNE MARKACIJE NA POTI K SEBI. Načeloma bo to v soboto ali nedeljo v živo v FB skupini ali zoom, ni potrebna prisotnost, videi bodo ostali posneti!
 • Nekatera svoja spoznanja in občutke o filmih boste objavili v skupini, da se lahko vsi še več naučimo, se podpiramo pri razvoju, sprožimo kak zanimiv pogovor in podobno. Odpiramo sveti prostor, v katerem ni prerekanja, obsojanja, dokazovanja ipd., temveč zaupanje in podpora.
 • 2-3x tekom avanture se bomo dogovorili za SKUPNO ZOOM SREČANJE, da o najpomembnejših ugotovitvah in izkušnjah ob filmih spregovorite tudi vi, da se malo spoznamo in kvalitetno zabavamo.
 • Če nikakor ne moreš priti do filmov, ki naj bi si jih ogledali, imam plan B, napišite mi.

Formalnosti

Vsebina avanture prinaša neprecenljivo vrednost in srčno upam, da boste uspeli pridobiti čimveč – potovanje bomo ustvarjali in bogatili skupaj!

Predviden prispevek v izmenjavo je 222,00 € (ni obdavčeno z DDV). Odloči se zdaj, ker so izvrstni tedni za PREBUJENJE in ker je število omejeno!

Za vse udeleženke/ce velja za čas trajanja programa posebej ugodna cena 1-urnega osebnega posveta z Meo, in sicer 88,00 €. Osebni vpogled v tvojo unikatno življenjsko situacijo skozi fraktale in Karte zdravljenja lahko bistveno vpliva na izboljšanje kakovosti tvojega življenja na vseh področjih. Več o svetovanju tukaj.

Deli naprej ...