poglobljen-proces-fraktalnega-risanja-spremstvo

Poglobljen proces fraktalnega risanja s spremstvom

· Čas branja: 5 min

45-dnevna nadaljevalna delavnica fraktalnega risanja

Delavnica ti je namenjena, če si že opravila prvo delavnico in izdelala vsaj osnovni korekcijski cikel po navodilih. Do zdaj si že okusila čare spreminjanja linij in blažilne učinke barvanja po navodilih metode fraktalne risbe, zato te zagotovo zanimajo nadgradnje. Glede na to, da je fraktalnost neskončna dimenzija, kot vesolje in življenje samo, je smeri dopolnjevanja znanja precej, toda začniva z najpomembnejšim. Novo fraktalno znanje je namenjeno še globljemu doživljanju samega sebe in odpravljanju ostalin preteklosti, ki te zavirajo pri polnem čutenju radosti, smisla in navdiha.

Razširila boš zavedanje o tem, kako si z barvami dnevno pomagaš uravnovešati in začinjati počutje ter kako s posebnimi elementi še bolj preoblikuješ nevronske mreže v možganih. S kombinacijo obojega boš aktivirala skrite dele sebe in prebujala še tiste potenciale, za katere nisi niti slutila, da obstajajo. To ti bo pomagalo v življenje pritegniti še več odločnosti, radosti, ustvarjalnosti, pestrosti in novih izkušenj ter odpraviti iz njega tisto, česar ne potrebuješ več oz. ne služi tvojemu najvišjemu namenu. Naučila se boš ustvarjati tudi umetniške fraktale, ki odpirajo povsem nov pogled nase in lepote sveta.

Do zdaj že veš, da fraktalno risanje sproža globoke preobrazbene procese, kar se bo skozi poglobljeno delavnico nadaljevalo. Pri tem te bodo podprli tudi štirje 1-urni posveti, razporejeni skozi 45 dni, od tega bosta 2 posveta z Darjo Cimerman in 2 z menoj. Jaz ti bom na prvem srečanju posredovala kratko osebno analizo fraktala in te usmerila v korekcijsko risanje, v drugem pa se bova ob Kartah zdravljenja približali odgovorom na tvoja najpomembnejša vprašanja. Z Darjo se bosta skozi intuitivni integralni coaching posvetili celostnemu pogledu na življenje – sprememba perspektive, pozornost v zavedanju in ozaveščanje širše slike tvojega življenja. Več o tem spodaj v podrobnostih programa.

Z vso to podporo boš lažje in hitreje prevzemala odgovornost za vse, kar ti stvarnost odslikava, in naredila nove, zavestne izbire. Tako se boš približala srčnemu namenu, zaradi katerega obstajaš na tem čudovitem planetu, ter bistveno izboljšala kakovost svojega življenja na vseh področjih.

Delavnica poteka od 22. 11. 2020 – 6. 1. 2021, prispevek je 369 € (vključen ddv).

Izbereš lahko tudi samo fraktalno risanje v skupini brez spremstva, torej brez dodanih 4 posvetov. Cena za to je 188 € (z ddv), vključen pa je 1-urni osebni posvet z menoj in Kartami zdravljenja.

Opis nadaljevalnega procesa fraktalnega risanja

Tekom delavnice se boš naučila namensko uporabljati nekaj učinkovitih fraktalnih elementov in prebudila dodatna področja možganov in srca. Poleg elementov boš spoznala še vibracijsko linijo, namenjeno brisanju omejujočih stereotipov in prepričanj, ki so se v nas nakopičila skozi vzgojo, socializacijo, izobraževanje in življenjske izkušnje. Z zavedanjem funkcije fraktalnih elementov in uporabo vibracijske linije si boš lahko vedno znova pomagala na različne načine, o katerih se bova pogovarjali tudi na individualnih posvetih:

 • bolj učinkovito se boš postavila zase in dobila pogum za uresničitev svojih želja ter zamisli,
 • pridobila boš voljo in motivacijo za izpeljavo zadev, s katerimi dolgo odlašaš ali se jih bojiš,
 • poglobili se bodo tvoji uvidi in razumevanje raznih življenjskih situacij, izzivov in odnosov,
 • podprli te bodo pri reševanju bolj in manj perečih težav, ki ti odžirajo radost in strast,
 • lažje in bolj odločno boš prevzela odgovornost za tisto, kar lahko ti v sebi spremeniš.

Vse to bomo nadgradile z vstopom v povsem novo dimenzijo fraktalnega risanja – ustvarjanje umetniških fraktalov. Naj omenim, da sama sploh nimam likovnega talenta, toda ob fraktalnem umetniškem ustvarjanju to ni pomembno! Metoda fraktalne risbe omogoča, da vsak od nas ustvari čudovite izdelke, ki niso le prijetni za oko in krepijo samozavest, temveč plemenitijo naše doživljanje sebe in sveta na neopisljive, a zelo občutne načine.

Individualni posveti z Meo in Darjo

On-line posvete bomo razporedile skozi tedne delavnice in vsebina bo prilagojena tvojim potrebam. Poglobile in razširile bomo tvoje zaznavanje/zavedanje izvora tvojih težav ter “odkopale” zaloge notranjih moči, do katerih morda nisi mogla dostopati v polnosti.

Kaj je namen teh posvetov?

 • Aktivacija naravnih danosti, ki so bile ločene od zavesti – prepoznava potenciala.
 • Zavedanje in preseganje omejujočih vzorcev delovanja, čustvovanja in mišljenja.
 • Lahkotnejši odziv na vsakdanje situacije, več gotovosti in mentalne jasnosti.
 • Premik v iz zožene perspektive v izvorno zavedanje in zavestno delovanje.
 • Prepoznava naravnih danosti, sposobnosti, lastne izvorne vibracije.
 • Človeško bitje in sistem delovanja, izhodiščna točka delovanja.
 • Višji nivo življenjske energije, bolj sproščeno telo.
 • Večji občutek radosti in več zadovoljstva s seboj.
 • Bolj celostni pogled na življenje – integriteta.

Z vsem pridobljenim znanjem, spoznanji, izkušnjami in lastnim trudom pri risanju boš vse bolj čutila svoje korenine ter zdravila njihove poškodovane dele, da boš zmogla na široko razpreti krila ter zaživeti s polnim srcem radosti in zadovoljstva! Veselim se fraktalnega druženja in vseh tvojih uspehov, pri uresničevanju katerih te bo podpiralo fraktalno znanje nadaljevalne delavnice in globoki osebni posveti.

Potek dela:

Navodila in znanje glede fraktalov podajam v videih v posebni FB skupini ob sobotah. Tam udeleženke objavljate svoje risbe in vprašanja, povezana s procesom, kjer vas skozi komentarje ali videe usmerjam in svetujem spremembe, ob čemer se učijo tudi vsi druge.

Če se želiš prepričati, ali je ta proces res primeren zate, si dobrodošla na 15-minutni brezplačni posvet, na katerega se najaviš tukaj: https://calendly.com/meavalens/15-min-posvet.

PRISPEVEK:

Cena programa je 369 € (ddv je vključen) s spremstvom oz. 188 € (ddv je vključen) brez spremstva. Prijaviš se po mailu na info@meavalens.si ali preko spletne prijavnice. Tvoje mesto bo zagotovljeno ob plačilu avansa (50 %), drugi del prosim poravnaj pred prvim srečanjem ali v skladu z osebnim dogovorom.

Podatki za nakazilo kotizacije so:

Simea d.o.o.
Srednje 17d
2354 Bresternica
TR: SI56 0400 1004 9927 441
Namen: Delavnica POGLOBLJENI PROCES FRAKTALNEGA RISANJA S SPREMSTVOM
Sklic SI00

Število mest je omejeno. Izobraževanje bo potekalo v okviru posebej ustvarjene zaprte FB skupine.

Prijavljam se na delavnico POGLOBLJEN PROCES FRAKTALNEGA RISANJA S SPREMSTVOM!
Deli naprej ...