spoznaj-obcuti-fraktalno-risanje-2

Spoznaj in občuti fraktalno risanje

· Čas branja: 2 min

Prisrčno dobrodošel/a v fraktalno dogodivščino!

Vesela sem, da ti je METODA FRAKTALNEGA RISANJA vzbudila zanimanje in si jo pripravljen/a izkusiti! Mnogim je bistveno obogatila življenje – v vikend delavnici SPOZNAJ IN IZKUSI FRAKTALNO RISANJE boš izvedel/a, zakaj.

Naše on-line druženje bo potekalo 6. 2. in 7. 2. 2021 v posebni FB skupini ČAS ZAME S FRAKTALI.

Na FB-ju klikni Pridruži se skupini in odgovori na tri kratka vprašanja, v najkrajšem času te potrdim v skupino še prej pa izpolni spodnjo prijavnico na dogodek.

Pridruži se prosim čimprej oz. do 5. 2. 2021 in objavi kot znak svoje prisotnosti povezavo do svoje najljubše pesmi, da ogrejemo prostor!

Prvo srečanje v živo – lahko poslušaš posnetek – bo v soboto od 11-12. ure. Seveda se bomo lotili tudi risanja, zato si pripravi nekaj A4 papirjev, barvice (vsaj 15) in črno kulico (lahko tudi modro, če ni druge) ali 0,5 črn flumaster.

Drugo srečanje v živo bo v nedeljo od 11-12h, kjer bom povedala več o učinkih metode in podala nekaj povratnih informacij na izdelke, ki jih boste objavljali v skupini. Izvedel/a boš, kaj priljubljena barva oblačil pove o tebi, pričakuje pa te še dodaten darilček, ampak o tem kdaj drugič!

Hvala za radovednost, ki je v takšnih primerih najboljša čednost, in se vidiva v skupini 🙂

P.S. Če NE UPORABLJAŠ Facebooka, mi prosim sporoči in ti bom poslala povezavo do obeh videov, izdelke pa mi pošlješ na mail info@meavalens.si ali preko telefona, viberja …

PRIJAVNICA NA DOGODEK:

  Ime in priimek: (obvezno)

  E-pošta: (obvezno)

  Želite še kaj sporočiti?

  Iz varnostnih razlogov vtipkajte rešitev:

  Strinjam se sPolitiko varovanja zasebnosti (GDPR).


  Kliknite in se pridružite FB skupini ČAS ZAME S FRAKTALI
  Deli naprej ...