naslovnica-sanjski-dnevnik-3d

Sanjski dnevnik

· Čas branja: 3 min

Prevedla sem japonsko uspešnico Sanjski dnevnik, saj ta prinaša svež in učinkovit pristop k uresničevanju tistih želja, ki nam utripajo globoko v srcu in ne najdemo poti do uresničitve. Metoda temelji na kvantno-fizičnih spoznanjih in je kljub navidezni enostavnosti izredno učinkovita, saj pomaga vzpostaviti prijateljstvo med srcem in razumom na zelo globok način.

Metoda vas bo vodila pri izdelavi osebnega sanjskega dnevnika. S tem bodo vaše Sanje (srčne želje) dobile otipljivo obliko, kar bo pospešilo hitrost njihovega uresničevanja, ob tem pa bo naraščala tudi količina radosti in strasti v vašem vsakdanjiku. Izvedeli boste, na katerih čereh so se razbile vaše otroške sanje, kako jih obnovite, nadgradite in zalijete z zaupanjem, da se bo vaša usoda obrnila tja, kamor si resnično želite iti.

Odlomek iz knjige

sanjski-dnevnik-1Najprej se bova vrnili v stanje tega prirojenega zaupanja, da lahko narediš ali ustvariš vse, kar želiš. Vem, da zveni to skoraj kičasto v svetu, kjer se sanja le ponoči ali pa še to ne več, toda čarovnija sanjskega dnevnika presega poznane izkušnje. Z njim lahko dejansko postaneš junakinja svojega filma ter izsanjaš osrečujoč scenarij zase in za ljudi, ki jih imaš rada, saj je to uspelo meni sami in mnogim mojim učencem.

Najpomembnejši dejavnik, če naj bi sanjski dnevnik dosegel svoj optimalni učinek, je zaupanje vase. Zveni preprosto, a se pogosto izkaže kot skoraj nemogoče. Se kdaj vprašaš ali celo vročično sprašuješ – kako zaupati vase? Zaupanje oziroma prepričanje je nevidno in neotipljivo. Tudi če si prepričana, da v nekaj trdno verjameš in si celo želiš verjeti, se slej ko prej vmeša strah in te potegne v preizkušnje, ki rušijo zaupanje.

Naj te ne skrbi, če zaenkrat še ne moreš verjeti v svoje sanje! Zaupanje ni nekaj, v kar se lahko prisiliš, temveč nekaj, kar vzgojiš. To ti bo vse bolje uspevalo ob oblikovanju sanjskega dnevnika, česar se bova na potovanju skozi knjigo lotili skupaj. Ustvarjanje sanjskega dnevnika je obred prenašanja tvojih sanj v vidno in otipljivo obliko, zaradi česar močneje pritegujejo svojo izpolnitev. Postajala boš ljubeča oseba, ki sama ustvarja svojo usodo. Ustvarila boš življenjski stil in okoliščine, po katerih hrepeniš, prišel pa bo tudi primeren partner in priložnosti, da zaživiš ustvarjalno, brezskrbno in osrečujočo vsakdanjost.

Če želite, lahko tudi poslušate odlomek iz knjige.

Chikako Lee: SANJSKI DNEVNIK

Število strani: 127
Format: 14,0 x 18,5 cm
Vezava: trda

Cena knjige = 25,00 €
  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 3,70 €.
  • Plačilo se izvede po povzetju. Stroški poštnine znašajo 5,00 €.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.
Kupim knjigo SANJSKI DNEVNIK!

Chikako Lee: SANJSKI DNEVNIK (e-knjiga)

Število strani: 127

Cena e-knjige = 13,00 €

  • E-knjigo vam pošljemo po e-pošti v .pdf formatu.
  • Za naročilo e-knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.
Kupim e-knjigo SANJSKI DNEVNIK!
Deli naprej ...