• Na zunanjo je možno le trkati.
  Srce ima ključavnico na notranji strani vrat.
  Jaz trkam glasno. Ljubeče in nežno, a glasno.
  Boste odprli?

Zakaj sem morda tukaj prav za vas?

Pred vami je dolgo pričakovana priložnost preboja iz začaranih krogov, v katerih se znajdete vedno znova in se bojite, da nikoli ne boste zaživeli res srečnega, svobodnega življenja. Skupaj se bomo podali tja, kamor redko greste, pa bi bilo potrebno – vsi odgovori in rešitve so namreč globoko v vas. Duševno-duhovno svetovanje vam bo pomagalo najti potrebne zemljevide in ključe za odklepanje notranjih zakladov ne glede na to, v kakšnem stanju so vaše srce in peruti.

Morda predajate svoje odločitve v roke drugih, sledite pričakovanjem okolice bolj kot svojemu občutku, se počutite opustošeno, nemočno, zmedeno in brez strasti do življenja, prenašate bremena drugih, se izgubljate v vzorcu žrtve, strahu, obsojanja, krivde, neuspeha, depresije, zlomljenega srca ali katerikoli drugi podzavestni zanki, toda prihajajo dobre, preverjene novice! V bližini naših ran SO ključi do največjih zakladov, ki bodo pomagali pri celjenju in vam dali moč za potrebne spremembe. Zemljevid obstaja, če si le drznete zaupati, in več kot vredno se je odpraviti na pot preobrazbe, tudi če je kdaj naporna.

Namenjena sem bolj redkim osebam, ker je večina zadovoljna z obliži, prelaganjem odgovornosti in instant rešitvami, kar ni moj stil. Tu sem za vas:

 • če vam je dovolj izgovorov in želite prevzeti odgovornost za svojo pot,
 • če ste se pripravljeni soočiti z resnico tako, kakršna je, brez olepšav,
 • če potrebujete zavedanje smisla izza farse, kakršna postaja naš svet,
 • če ohranjate vsaj kalček zaupanja, da obstaja srečnejša verzija vas,
 • če ste poskusili že vse drugo, a še vedno ne čutite ognja v srcu.

In podobno.

Verjamem, da je vsak iskren trud na poti k sebi poplačan z olajšanjem in modrostjo; usoda za vas RES hrani lepa presenečenja, če jih le poiščete na pravem mestu. Ne vem, kako se bo po najinem druženju spreminjala vaša resničnost, saj je to odvisno od vas. Drugi lahko »samo« pokažemo smer, opisujemo izzive na poti k sebi (do koderkoli smo pač sami prišli), opogumljamo in pojasnjujemo, poslušamo in slišimo, smo ogledalo in zavetje, spremljamo, inspiriramo, odstiramo zavese in nastavljamo budilke. Človekove možnosti prebujenja so dejansko premo sorazmerne s tem, koliko resnice lahko prenese, ne da bi zbežal.

 • Prinašam ...
  Olajšanje in radost - Strast do življenja - Ozelenelo upanje - Osmišljen vsakdan - Nov pogled na stare težave - Širše in globlje zavedanje sveta – Osvežitev - Navdih za preporod - Nalezljiv pogum - Pozabljene modrosti - Moč spuščanja - Sočutje - Spoštovanje - Slutnjo svobode - Zavedanje - Ljubezen

Navajam nekaj možnih »stranskih učinkov« svetovanj, ki so jih izkušali ljudje po novih spoznanjih in upoštevanju priporočil:

 • Zadihali boste s polnimi pljuči in dojeli, kako čudovita, unikatna oseba ste.
 • Prevrednotili boste vrednote in se odpovedali škodljivim kompromisom.
 • Prebudili boste dar intuicije ter nastavili srčni kompas v smer svobode.
 • Spoznali boste resnico o svoji preteklosti, sedanjosti in prihodnosti.
 • Preobrazili boste svoje strahove v zaupanje in bolečine v modrost.
 • Spremenili boste boleče odnose z ljudmi in stopili led okoli srca.
 • Razpletli boste ključne življenjske uganke, ki vas bremenijo.
 • Vzpostavljali boste enakopravne, srčno hranilne odnose.
 • Našli boste izgubljene koščke svojega srca in jih oživili.
 • Opazili boste pozitivne spremembe v okolici in družini.
 • Nalezli se boste zaupanja in strasti do življenja.

Zna pa se zgoditi tudi, da boste jezni name, užaljeni, presenečeni, začudeni ali celo šokirani. Morda zato, ker me ne boste mogli uvrstiti v noben kalup in to lahko človeka zmede, mogoče zato, ker vam bom omenila kaj nepričakovanega. Napol pozabljenega, a pomembnega, za kar se potem več ne boste mogli pretvarjati, da ne obstaja ali da ne veste.

Če se prepričujemo, da v naši kleti ni tempiranih bomb, to še ne pomeni, da jih res ni …

Vas intuicija kljub opozorilu vleče naprej in iskra v srcu svetleje žari? Torej verjetno razumete, da je za dokončne rešitve treba poseči v izvor težav, ne le lajšati simptomov. Bravo! Očitno ste pripravljeni in skupaj se bova potrudila/i, da odločno zakorakate na najlepšo pot – pot k sebi!

Izbirate lahko med občasnim triurnim ali rednimi dveurnimi srečanji (3, 6 ali 9) oz. skombinirava program posebej za vas ali vašega otroka, če je starejši od deset let in ne najde izhoda iz notranjih vrtiljakov. Pišite mi o svojih željah in dogovoriva se o vsem potrebnem. Nič se ne zgodi brez prvega koraka, torej ga stopite – SEM.

Zanima me OSEBNO SVETOVANJE!

svetovanje-mea3