• Na zunanjo je možno le trkati.
  Srce ima ključavnico na notranji strani vrat.
  Jaz trkam glasno. Ljubeče in nežno, a glasno.
  Boste odprli?

Zakaj sem morda tukaj prav zate?

Bi rada vedela, zakaj se ti stvari v življenju dogajajo tako, kot se, in kako lahko karkoli spremeniš?

Si želiš srčen, razumevajoč in globok posvet o vzrokih dogodkov ter odnosov, kar prinese olajšanje?

Čutiš v sebi potenciale in želje, ki jih ne uspeš prenesti v vsakdanjik, ker ti zmanjka poguma, volje ali časa?

Bi rada vedela, zakaj te včasih zagrabijo tesnoba, nemir, razočaranje, jeza, negotovost in podobno brez vidnega vzroka?

Želiš spoznati čistokrvno resnico o sebi in svojem poslanstvu, da lahko prevzameš polno odgovornost za svojo zgodbo in zacvetiš?

Pred teboj je dolgo pričakovana priložnost preboja iz začaranih krogov, v katerih se znajdeš vedno znova in se bojiš, da nikoli ne boš živela res srečnega, svobodnega življenja. Vem, kako se počutiš, še predobro vem, zato te ne obsojam niti ne pomilujem, samo razumem in zmorem podpreti. Vem, da si želiš izstopiti iz starega filma, se odriniti v svežino in radost!

Skupaj se bova podali tja, kamor redko greš, pa bi bilo potrebno – vsi odgovori in rešitve so namreč globoko v tebi. Duševno-duhovno svetovanje ti bo pomagalo najti potrebne zemljevide in ključe za odklepanje notranjih zakladov ne glede na to, v kakšnem stanju so tvoje srce in peruti. Pot nama bodo pokazale KARTE ZDRAVLJENJA. Te bodo razgalile tako nezavedne vzorce, ki te oklepajo, kot tudi pod njimi skrite darove in moči, ki bodo ob pomoči milosti (dimenzija čudežev) zablesteli izpod ostalin preteklosti. Če boš želela, te bom uvedla v dimenzijo FRAKTALNEGA RISANJA, ki ti bo nudilo podporo v vsakem trenutku prihodnosti.

Morda predajaš svoje odločitve v roke drugih, slediš pričakovanjem okolice bolj kot svojemu občutku, se počutiš opustošeno, nemočno, zmedeno in brez strasti do življenja. Ob tem prenašaš bremena drugih, se izgubljaš v vzorcu žrtve, strahu, obsojanja, krivde, neuspeha, depresije, zlomljenega srca ali kakšni drugi podzavestni zanki, toda prinašam ti dobre novice! V bližini tvojih ran SO ključi do največjih zakladov, ki bodo pomagali pri celjenju in ti dali moč za potrebne spremembe. Zemljevid obstaja, če si le drzneš zaupati, in več kot vredno se je odpraviti na pot preobrazbe, tudi če je kdaj naporna.

Namenjena sem ti takrat, ko nisi več zadovoljna z obliži, prelaganjem odgovornosti in instant rešitvami. Tu sem zate:

 • če si se naveličala odlašanja, životarjenja, napetosti, praznine in trpljenja,
 • če ti je dovolj izgovorov in se želiš zanesti na svoje srce, ki te bo varno vodilo,
 • če si se pripravljena soočiti z resnico tako, kakršna je, brez prelaganja krivde,
 • če potrebuješ čutenje smisla izza kulis, ki jih okolje ponuja kot edino resničnost,
 • če ohranjaš vsaj kalček zaupanja, da obstaja srečnejša verzija tebe,
 • če si poskusila že vse drugo, a še vedno ne čutiš ognja v srcu.

In podobno.

Verjamem, da je vsak iskren trud na poti k sebi poplačan z olajšanjem in modrostjo; usoda zate RES hrani lepa presenečenja, če jih le poiščeš na pravem mestu. Ne vem, kako se bo po najinem druženju spreminjala tvoja resničnost, saj je to odvisno od tebe in tvojega poslanstva. Drugi lahko »samo« pokažemo smer, pojasnjujemo izzive na poti k sebi, opogumljamo, poslušamo in slišimo, smo ogledalo in zavetje, spremljamo, inspiriramo, odstiramo zavese in nastavljamo budilke. Človekove možnosti prebujenja so dejansko premo sorazmerne s tem, koliko resnice lahko prenese, ne da bi zbežal. Verjamem, da si pripravljena.

 • Prinašam ...
  Olajšanje in radost - Strast do življenja - Ozelenelo upanje - Osmišljen vsakdan - Nov pogled na stare težave - Širše in globlje zavedanje sveta – Osvežitev - Navdih za preporod - Nalezljiv pogum - Pozabljene modrosti - Moč spuščanja - Sočutje - Spoštovanje - Slutnjo svobode - Zavedanje - Ljubezen

Navajam nekaj možnih »stranskih učinkov« svetovanj, ki so jih izkušali ljudje po novih spoznanjih in upoštevanju priporočil:

 • Zadihala boš s polnimi pljuči in dojela, kako čudovita, unikatna oseba si.
 • Prevrednotila boš vrednote in se odpovedala škodljivim kompromisom.
 • Prebudila boš dar intuicije ter nastavila srčni kompas v smer svobode.
 • Spoznala boš resnico o svoji preteklosti, sedanjosti in prihodnosti.
 • Preobrazila boš svoje strahove v zaupanje in bolečine v modrost.
 • Spremenila boš boleče odnose z ljudmi in stopila led okoli srca.
 • Razpletla boš ključne življenjske uganke, ki te bremenijo.
 • Vzpostavljala boš enakopravne, srčno hranilne odnose.
 • Našla boš izgubljene koščke svojega srca in jih oživila.
 • Opazila boš pozitivne spremembe v okolici in družini.
 • Nalezla se boš zaupanja in strasti do življenja.

Te intuicija vleče naprej in iskra v srcu svetleje žari? Torej verjetno razumeš, da je za dokončne rešitve treba poseči v izvor težav, ne le lajšati simptomov. Bravo! Očitno si pred vstopom v novo dimenzijo svobode in skupaj se bova potrudili, da odločno zakorakaš na najlepšo pot – pot k sebi!

Prispevek za 2-urni pogovor je 110,00 € z DDV-jem, če se odločiš za več srečanj, je cena še ugodnejša (2x =207,00 € z DDV-jem, 3x = 305,00 € z DDV-jem) Piši mi o svojih željah in dogovoriva se o vsem potrebnem. Nič se ne zgodi brez prvega koraka, torej ga stopi – SEM.

Zanima me OSEBNO SVETOVANJE!

svetovanje-mea3