trajna-sreca-naslovna

A ti lahko v žilo stisnem srečo, ki bo trajala?

· Čas branja: 5 min

Morda še vedno verjameš, da lahko za tvojo srečo poskrbijo drugi. Da lahko s površinskimi posegi odčarajo tvoje čustvene in umske začarane kroge, te odrešijo tesnobe, negotovosti, strahov, dvomov in razočaranj, ki jih doživljaš na svoji poti. Ti predpišejo takšna ali drugačna zdravila za boljše psiho-fizično počutje, izrišejo zemljevid do sreče in celo prehodijo tvojo pot namesto tebe. Verjela in upala sem, da je to res možno, zaupanje sem polagala sem in tja, pa žal ne gre … mogoče tudi ti že veš, da so takšna pričakovanja neupravičena, saj večina ukrepov drugih ne prinese trajnih rešitev, kvečjemu začasno olajšanje ali pa še tega ne.

Vzroki vseh tvojih težav namreč ne ležijo na površju, temveč v nevidnih globinah tvojega bitja, do katerih pa sploh ni enostavno dostopati, kaj šele jih spreminjati. Do tja te resda lahko spremljajo kvalificirane, srčne osebe, toda odločilna je tvoja prisotnost in pozornost. Če se ne spustiš do tja, v tempelj svojega srca, in pričakuješ rezultate, je podobno, kot da zdraviš propadajoče liste in vejice drevesa, ko so dejansko poškodovane njegove korenine. Zelo podobno je pri človeku! Toda baje pot globoke preobrazbe ne kotira visoko na lestvici javne popularnosti, kar potrjujejo svetovalci za marketing. V promociji odsvetujejo uporabo besed, kot so preobrazba, psihološki vzorci, podzavest, zdravljenje srčnih ran, češ da ljudje tega nočejo, želijo si le obliže in sladke obljube, da jim bo kak produkt ali delavnica na instant način odpravila vse stiske, jim stisnila v žilo večno srečo in jih za vedno prestavila na najvišjo raven kakovosti bivanja. Pa ne bo! Žal res ne bo!

Naredim pa lahko zate nekaj drugega, bolj učinkovitega, resničnega in trajnega!

Iz oceana ljubezni v srcu ti šepetam in te spomnim, da si je tvoja večna, modra duša v tem življenju izbrala prav posebna učenja ob izkušnjah, ki jih doživljaš skozi okoliščine. Za vsem, kar se ti dogaja, tudi za najbolj bolečimi odnosi, neuspehi, na videz krivičnimi dogodki, čustvenimi ali mentalnimi stiskami, zdravstvenimi ali finančnimi izzivi je pomemben razlog in duša ti je pred utelešenjem zaupala, da ga boš odkril/a in se z njim soočil/a, kar te bo postopno premaknilo v svet neskončnih možnosti. To je tvoje osnovno poslanstvo, to je tvoj namen in tvoj največji blagoslov, če le hočeš pogledati s perspektive večnosti – pri tem ti stojim ob strani s svojimi znanji in izkušnjami.

trajna-sreca-2

Usmerim tvoj notranji pogled k poškodbam na koreninah tvoje biti, torej v obdobje zgodnjega otroštva in mladosti, ko so se oblikovali ključni pogledi na svet in se zabeležili v insoli (najglobljem področju možganov, ki je sedež podzavesti). Glede na takratno doživljanje odnosov, sebe in življenja nasploh so se oblikovali podzavestni scenariji, ki so zabeleženi na nevidni »hard disc«. Ta se vedno in vedno in vedno vrti v ozadju, čeprav se ga ne zavedaš, in priteguje okoliščine, izkušnje in občutke, ki resonirajo s tam vgraviranimi prepričanji in pričakovanji. Vem, težko je razložiti to povezavo, v živo gre lažje, zato te vabim na posvet ob Kartah zdravljenja. Te niso instant metoda ali obliž, so pa ogledalo, ki ti natančno odslika tako podzavestne vzorce kot pod njimi pokopane prirojene dušne darove. Ob tem zagledaš in začutiš semena, torej resnične vzroke svojih težav in čudnih občutkov, prebudiš pa tudi moč za spremembo s pomočjo ozaveščenih darov, kar je prvi in največji korak preobrazbe.

Naučim te, kako se povežeš z osamljenim, morda tudi ranjenim otrokom v sebi (JA, še vedno obstaja, zamrznjen v času in prostoru je vedno prisoten in bistveno vpliva na tvojo sedanjost). Zakaj pri tem uporabljam metodo fraktalnega risanja, izvoli prebrati TUKAJ, glavni razlog pa je, da lahko s preprostim risanjem po fraktalnih pravilih sam/a dosegaš prav tiste predele možganov in srca, ki so najbolj nedostopni in skriti, a so ključni za resnične spremembe. Ko ti kdo reče, da je treba imeti rad sebe in se povezovati s seboj, s svojim bistvom, zveni to takoooo zelooo abstraktno in nedoumljivo, vem!

Osebno sem po nešteto metodah, terapijah in knjigah šele ob risanju fraktalov začutila, kako se to povezovanje dogaja in kako neubesedljivo lepo je namenjati ljubečo pozornost otroku v sebi. Ta hrani tvoje najlepše zaklade in se željno povezuje z odraslim delom tebe, da skupaj ustvarjata nov, v globini spremenjen scenarij stvarnosti. To se odraža na počutju, pogledih na lastne (z)možnosti, v odnosih, odzivih, odločitvah, razvijejo se celo drugačne osebnostne lastnosti, če je to potrebno … Proces se dogaja postopoma in neboleče, kot se zima prevesi v pomlad ali noč v dan, tvoja duša pa skače od veselja, ker si zbral/a pogum za najbolj pomembno.

Ti si torej tisti/a, ki opravi večino »dela«, ker imaš samo ti odgovornost za svoje življenje in lasten notranji glas, ki prinaša vso potrebno modrost. Drugi lahko podelimo izkušnje, navdihujemo, učimo, usmerjamo, opolnomočamo in opogumljamo, te podpremo z močjo svoje srčne vere in Ljubezni, ko pride tvoj pravi trenutek za preboj. Tukaj sem zate za posvet, če hrepeniš po notranji pomladi še pred pomladjo v okolici!

Za darilo, ker si pripotoval/a do konca tega iskrenega zapisa, pa prav poseben video, ki sva ga posneli z ambasadorko zvoka Gajo Klas. Potrebuješ zvočnike, zapri očke in si vzemi 13 minut zase – Most do srca.

trajna-sreca-1

Deli naprej ...