povezovanje-intuitivne-divje-zenske

Gojiti v sebi moč divje ženske pomeni videti življenje skozi tisoče oči, ga poslušati s tisoče ušesi in z vsako dlako čutiti kot čudež, dar vsakega novega jutra. Vabim vas spoznati enega ključnih arhetipov v psihi vsake ženske in moškega, torej našo prvinsko, instinktivno, strastno, močno, modro, zdravilno, večno, ranljivo in rahločutno divjo naravo.

Brez skrbi, zagotovo obstaja v vas, kot ledvice ali kostni mozeg, tudi če dvomite v to zaradi njene nevidnosti ali ne razumete hranilnega delovanja njene nežne divjosti in divje nežnosti. Ta skrivnostna, večna energija nam je vedno na razpolago, dovaja prebojne rešitve, pogum in občutek za pravo smer, ko se trudimo izraziti sebe, kakršni resnično smo. Odpira nove poglede na stare situacije in vloge, odstranjuje maske, navdihuje in opolnomoča, ko se uglašujemo z glasom duše za krojenje bolj harmonične stvarnosti.

Divja narava ščiti naše talente in srčne želje, ki so skriti globoko pod zavestjo in čakajo na pravi čas; najbolj pristno ta del psihe ponazorimo kot otroka, pozabljenega v času, ki pa na subtilen način ključno usmerja našo odraslo zgodbo. Pri večini od nas je bolj ali manj ranjen, osamljen, pozabljen, jezen, prestrašen, razočaran, žalosten in zanemarjen, toda še vedno hrani naše največje zaklade – obilo blagoslovov, čistih namenov, čudovitih lastnosti in dušnih darov. Ne odhajajte prosim na pot iskanja teh zakladov brez trdne povezave z divjo žensko/moškim v sebi!

Čustveni in duhovni procesi včasih prinašajo (ob)žalovanje, povečano ranljivost, duševno trpljenje, izgubo oz. izpuščanje pomembnih odnosov ali okoliščin, razočaranja in začarane kroge, ob čemer lahko izgubimo povezavo z intuicijo, smislom, radostjo in pogumom. K ranjenim delom psihe ne moremo učinkovito dostopati z razumskimi metodami, saj nezavedno deluje na ravni otroka in vsaka pamet odpove. Podzavest komunicira skozi simbole, metafore in čustva, zato je eden najbolj učinkovitih načinov negovanja in celjenja poslušanje zdravilnih zgodb, mojstrica česar je Clarissa Pinkola Estes. Elementi v zgodbi so povezani z našimi najglobljimi procesi rasti in potlačenimi občutki, zato preobrazba ob pripovedovanju ni primerljiva z ničimer, kar ste že izkusili.

Podobno predavanje je oblikovano tudi za moško publiko.

intuitivna-divja-zenska