preobrazba-travmaticne-izkusnje-1

Kadarkoli si »izgubila« del svojega srca, si se odpovedala enemu od prirojenih darov, s katerimi bi lahko osrečevala sebe in bližnje. Ko vzameš svojo moč nazaj in dojameš resnico o sebi, začutiš, da je v tebi vse, kar potrebuješ za prenovo in razcvet. Ponovno boš začutila upanje, da ima tudi zate usoda pripravljena lepa presenečenja, uvidela boš boleče dogodke/odnose z drugačne perspektive ter zamenjala bremena za darove.

Predavanje je ustvarjeno zate, če si doživela globoko srčno rano (boleč dogodek, ki ti vzame dih in stisne srce v rozino ali ga razsuje v črepinje), pa njenemu celjenju ni bila posvečena potrebna pozornost. Žalost, razočaranje, bolečino, obup in vsa druga čustva si potlačila vase za leta in desetletja v utvari, da ne obstajajo več. Govorimo o trpljenju, ki ga sprožijo smrt bližnje osebe (sploh starša/sorojenca v otroštvu ali partnerja/otroka kasneje), splav, izdajstvo, zločin, zlomljene sanje, prevara, goljufija, krivica, finančni šoki, fizično ali psihično nasilje, težka bolezen in podobno.

Tudi če je tvoja maska popolna in bleščeča, te moram žal spomniti, da so ranjeni predeli tvojega srca ranjeni še vedno, tudi če tega ne vidi noben kardiolog – vidi pa se na inicialni fraktalni risbi ali ob branju iz Kart zdravljenja. Posledice nezdravljenja so po mojih izkušnjah eden glavnih vzrokov, da življenja ne izkušaš v vsej njegovi barvitosti. Če namesto harmonije v odnosih in celostnega, uravnovešenega uspeha doživljaš čustvene začarane kroge, nesrečo v ljubezni, težave v družini ali na poslovnem področju, izdajstva, nasilje v odnosih, otopelost, manipulacijo, strah, dvom vase, sram, revščino, nezaupanje, tesnobo ali kaj podobnega, ti bo predavanje prineslo globoko olajšanje, pa tudi znanje, kaj lahko zase storiš sama – kajti tega žal ne more nihče narediti namesto tebe.

Govorili bomo o preobrazbenih procesih, ki osvobajajo potlačena čustva ter varno izkopljejo boleče skrivnosti, da lahko objameš tudi te dele sebe in zaživiš s polnimi pljuči. Pri tem obilno pomagaja risanje korekcijskih fraktalnih risb, pa tudi druge podporne metode. Preobrazba iz tebe postopno odstrani tisto, kar ne služi tvojemu najvišjemu namenu, in prinese tisto, kar resnično potrebuješ za razvoj najbolj optimalne verzije sebe.

Pridobila boš pojasnila, kako lahko največja »prekletstva« spremeniš v najlepše »blagoslove«, tudi če nisi verjela, da je to možno. Nismo ustvarjeni zgolj za preživetje in životarjenje – namen je Živeti svojo usodo ter izbrati osrečujoče, nagrajujoče življenjske smeri!

preobrazba-travmaticne-izkusnje