naslovnica-pot-ljubezni-pot-k-sebi.-3d

Pot ljubezni ~ pot k sebi

· Čas branja: 3 min

Knjiga prinaša v Slovenijo kar dve zanimivi metodi, ki izredno pomagata na poti k sebi. Tako proces notranjega ljubečega povezovanja s sabo, ki vas popelje na pot k svojemu resničnemu bitju, kot metoda fraktalne risbe imata velik potencial sprožiti in izpeljati transformacijo, ki naj bi jo vsak od nas doživel skozi evolucijsko potovanje duše.

Metoda fraktalne risbe je ena od terapevtskih metod pomoči z umetnostjo (Art therapy), osnovana na spontani risbi, sestavljeni iz linij in barv. Fraktalne risbe razvijajo ustvarjalne moči, na globlji ravni pa imajo še večji vpliv. Namen metode je povečanje ljubezni do sebe, premikanje mej možnega ter kreiranje sreče in blagostanja v sedanjem trenutku. Med vsem drugim razvijamo talent za ustvarjalen pristop k življenju in se usmerjamo na edino pravo pot – pot k sebi, svojemu pravemu jazu.

Metodo je razvila Rusinja Tanzilija Polujahtova in ponuja objektiven vpogled tako v človekove potenciale kot v izvor njegovih težav, zato se lahko usmeri na tisto, kar je potrebno korigirati. Avtorica jo je razvila do stopnje, ki omogoča samokorekcijo notranjega stanja osebe in razvoj njenih potencialov. Več na www.fraktalnost.si.

Kaj pravijo o knjigi?

odsev“Knjiga zapolnjuje manjkajoče področje v obilici ponudbe sodobnih metod reševanja človekovih težav in duhovnega razvoja. Posebno vrednost knjige vidim v tem, da je Deja na zelo enostaven, sprejemljiv in tudi laikom razumljiv način povezala znanstven pristop, ki zahteva natančnost, jasnost in učinkovitost, s kvantnim, ki zajema nekoliko manj znane pristope kvantne fizike, nevroznanosti in drugih metod, ki se nahajajo na robu znanosti.

Avtorica vseskozi ohranja holističen pristop, ki predpostavlja na vse gledati večdimenzionalno, vključuje širši pogled na svet in življenje samo, pa tudi povezavo duhovnega in materialnega. V knjigi ponuja tako teoretične razlage kot tudi način, kako to znanje praktično uporabiti za izboljšanje zdravja in odnosov, razumevanje svoje situacije in uresničevanje potencialov.” – Marjan Ogorevc

Odlomek iz knjige

Inicialna fraktalna risba nam poda informacijo o notranjem, podzavestnem stanju osebe. Z znanjem, izkušnjami in razvito intuicijo lahko terapevt pridobi ogromno informacij o človeku, ki jo je izdelal. Natančno se lahko razberejo prevladujoči vzorci ujetosti v začaran krog življenja in stereotipni vzorci obnašanja, pa tudi bolezni, travme in zlasti naši potenciali. Na podlagi tega spoznamo, na katerih področjih smo močni in na katerih svojih potencialov ne razvijamo dovolj.

Primeri fraktalnih risb:

Inicialna oz. diagnostična fraktalna risba torej odslika naše notranje stanje, še bolj dragoceno pa je dejstvo, da lahko z izdelavo korekcijskih fraktalnih risb ob aktivni meditaciji izvedemo samokorekcijo notranjega stanja. Kot pravi Joe Dispenza, začnemo iz ustaljenih vzorcev povezav nevronov, ustaljenih nevronskih mrež, razvijati nove povezave in nove nevronske mreže, kar pomeni, da razmišljamo izven svojih ustaljenih, stereotipnih vzorcev. Pomembno je kontinuirano vztrajati v procesu do konca in preplavati reko sprememb, da se iz starega, ranjenega jaza rodi novi jaz.

Če želite, lahko tudi poslušate odlomek iz knjige.

dr. Deja Muck in Martina Kosec: POT LJUBEZNI ~ POT K SEBI

Število strani: 156
Format: 16,5 x 23,0 cm
Vezava: mehka

Cena knjige = 23,00 €
  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 3,70 €.
  • Plačilo se izvede po povzetju. Stroški poštnine znašajo 5,00 €.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.
Kupim knjigo POT LJUBEZNI ~ POT K SEBI!
Deli naprej ...