poglobljen-proces-fraktalnega-risanja-naslovna

Poglobljen proces fraktalnega risanja

· Čas branja: 4 min

9-tedenska nadaljevalna delavnica fraktalnega risanja

Delavnica ti je namenjena, če si že opravila prvo delavnico in izdelala vsaj osnovni korekcijski cikel po navodilih. Do zdaj si že okusila čare spreminjanja linij in blažilne učinke barvanja po navodilih metode fraktalne risbe, zato te zagotovo zanimajo nadgradnje. Glede na to, da je fraktalnost neskončna dimenzija, kot vesolje in življenje samo, je smeri dopolnjevanja znanja precej, toda začniva z najpomembnejšim. Novo fraktalno znanje je namenjeno še globljemu doživljanju samega sebe in odpravljanju ostalin preteklosti, ki te zavirajo pri polnem čutenju radosti, smisla in navdiha.

Naučila se boš, kako si z barvami dnevno pomagaš uravnovešati in začinjati počutje ter kako s posebnimi elementi še bolj preoblikuješ nevronske mreže v možganih. S kombinacijo obojega boš aktivirala skrite dele sebe in prebujala še tiste potenciale, za katere nisi niti slutila, da obstajajo. To ti bo pomagalo v življenje pritegniti še več pestrosti in novih izkušenj ter odpraviti iz njega tisto, česar ne potrebuješ več oz. ne služi tvojemu najvišjemu namenu. Naučila se boš ustvarjati tudi umetniške fraktale, ki odpirajo povsem nov pogled nase in lepote sveta.

Do zdaj že veš, da fraktalno risanje sproža globoke preobrazbene procese, kar se bo skozi poglobljeno delavnico nadaljevalo; iz izkušenj vem, da je ob tem optimalno imeti osebno spremstvo, konkretno podporo. Zato sta v paket delavnice všteta dva 1-urna posveta z mano, ki jih bova razporedili po potrebi.

Delavnica poteka v okviru zaprte FB skupine, kjer 1x tedensko objavim video navodila, udeleženke pa svoje fraktalne risbe prav tako objavljate v skupini. Če nimaš Facebooka, se lahko seveda dogovoriva za drugačen način on-line sodelovanja.

OPIS DELAVNICE

Tekom delavnice se boš naučila namensko uporabljati učinkovite fraktalne elemente in prebudila dodatna področja možganov in srca. Usvojili bomo sedem elementov in specifično linijo, namenjeno brisanju omejujočih stereotipov in prepričanj, ki so se v nas nakopičila skozi vzgojo, socializacijo, izobraževanje in življenjske izkušnje. S tem si boš lahko vedno znova pomagala na različne načine:

 • podprli te bodo pri reševanju bolj in manj perečih težav, ki ti odžirajo radost in strast,
 • bolj učinkovito se boš postavila zase in dobila pogum za uresničitev svojih želja ter zamisli,
 • pridobila boš voljo in motivacijo za izpeljavo zadev, s katerimi dolgo odlašaš ali se jih bojiš,
 • poglobili se bodo tvoji uvidi in razumevanje raznih življenjskih situacij, izzivov in odnosov,
 • lažje in bolj odločno boš prevzela odgovornost za tisto, kar lahko ti v sebi spremeniš,
 • harmonizirala boš vse plati svoje biti, da boš vse bolj čutila večnost in modrost svoje duše, neustavljivost svojega duha in njuno povezanost s fizičnim telesom v tukaj in zdaj.

Posvetili se bomo tudi energetski funkciji in kombinacijam posameznih barv, saj ima vsaka od njih drugačen vpliv na naše telo in občutke. Vem, da želiš izkušati čim širši spekter občutkov in doživeti čim več zanimivega, kar bomo spodbudili z zavestno uporabo barvnih nians!

Poudarek bo namenjen tudi izmenjavi izkušenj med risanjem omenjenih elementov ter spoznanj o vplivu barv. Vse to bomo nadgradili z vstopom v povsem novo dimenzijo fraktalnega risanja – ustvarjanje umetniških fraktalov. Naj omenim, da sama sploh nimam likovnega talenta, toda ob fraktalnem umetniškem ustvarjanju to ni pomembno! Metoda fraktalne risbe omogoča, da vsak od nas ustvari čudovite izdelke, ki niso le prijetni za oko in krepijo samozavest, temveč plemenitijo naše doživljanje sebe in sveta na neopisljive načine.

Z vsem pridobljenim znanjem in lastnim trudom pri risanju boš vse bolj čutila svoje korenine in zdravila njihove poškodovane dele, da boš zmogla na široko razpreti krila ter zaživeti s polnim srcem radosti in zadovoljstva!

Veselim se fraktalnega druženja in vseh tvojih uspehov, pri uresničevanju katerih te bo podpiralo fraktalno znanje nadaljevalne delavnice – najbolj pa tvoje vztrajno, predano in ljubeče risanje novih življenjskih scenarijev zase in s tem za svoje bližnje.

OKVIRNI PROGRAM:

 • 9 sobotnih videov za 9 elementarnih fraktalov
 • Povezava elementov z notranjimi procesi rasti
 • Meditacije z barvami
 • Dodaten program presenečenja
 • Komentiranje fraktalov v skupini
 • Nekaj skupnih chatov
 • 2 osebna 1-urna posveta z mano

PRISPEVEK:

Cena programa je 488 € (ddv je vključen), za prijave do 18. 10. 2020 samo 444 €. Prijaviš se po mailu na info@meavalens.si ali preko spletne prijavnice. Tvoje mesto bo zagotovljeno ob plačilu avansa (50 %), drugi del prosim poravnaj pred prvim srečanjem ali v skladu z osebnim dogovorom.

 

Podatki za nakazilo kotizacije so:

Simea d.o.o.
Srednje 17d
2354 Bresternica
TR: SI56 0510 0801 6090 158
Namen: Delavnica POGLOBLJENI PROCES FRAKTALNEGA RISANJA
Sklic SI99

 

Število mest je omejeno. Izobraževanje bo potekalo v okviru posebej ustvarjene zaprte FB skupine.

Prijavljam se na delavnico POGLOBLJEN PROCES FRAKTALNEGA RISANJA!
Deli naprej ...