paket-kart-in-knjige

Paket modrosti in milosti

· Čas branja: 3 min

PAKET MODROSTI IN MILOSTI vsebuje naslednje izdelke:

Tarot Iskanje vizije, ki temelji na starodavni indijanski modrosti. Slednji pojasnjuje vpliv kozmičnih sil na življenje posameznika tu in zdaj. Pomaga spremeniti perspektivo in razumeti sporočila podzavesti, razširja zavest in duhovno obzorje, povezuje nas z lastno intuicijo in modrostjo prednikov.

Simbole kart indijanske modrosti ISKANJE VIZIJE navdihuje indijanska modrost, zato poleg energije tradicionalnega tarota prinaša duha plemenskih šamanov in zdravilskega kolesa. Omogoča ti razumeti ozadje odnosov in okoliščin vsakdanjosti, vendar ne samo preko uma, temveč neposredno skozi srce. Ob tem vse bolj zaznavaš svoje bitje v novi, vizionarski luči in pridobiš jasnost, pogum, moč ter odločnost za vztrajati na poti svojega namena.

Karte zdravljenja je sestavil priznani psihoterapevt dr. Chucka Spezzano, ki je tudi utemeljitelj psihologije vizije in svoje znanje širi po svetu. Karte unikatno povezujejo vse vidike našega bitja, s tem ko ozaveščajo, navdihujejo in preobražajo. Nanje se lahko obrnemo za globok vpogled v izzive, težave na vseh življenjskih področjih, saj spreminjajo perspektivo in usmerjajo k skorajda čudežnim (raz)rešitvam.

Karte ti bodo pomagale odčarati začarane kroge, spremeniti tragedije v srečne zgodbe in poseči po sanjah, nad katerimi si že skoraj obupala. So zaklad psiholoških in duhovnih modrosti, ki še nikoli niso bile povezane na tako zelo praktičen ter konkreten način. Karte skupaj s knjigo vodijo skozi preobrazbo duševnosti do duhovnega samospoznanja in ti pokažejo, kako lahko polno živiš svoje življenje, če se odpreš talentom, blagoslovom in ljubezni – svojemu poslanstvu.

Skozi sedemletno dogajanje romana MILOST vas vodita protagonista, Val in Mija, ljubeč študentski par, ki se ob iskanju Resnice izza kulis materialnega sveta preda vodstvu duhovnega učitelja ter temu popolnoma prilagodi tako življenjski stil kot vrednote. Spoznali boste zakulisje religioznih skupin in ob tem našli dosti smiselnega, kar ne izgublja vrednosti zaradi človeškega faktorja, ki zmore prezačiniti še tako popolno jed.

Pretresla vas bo čustvena zgodba o tem, kakšne preizkušnje zaljubljencema prinese poglobitev v religijo in kako se na to odzoveta. Eden od poudarkov romana je na dejstvu, da ljudje brez predelanih čustvenih travm iz primarnih družin tudi v najbolj duhovnih kontekstih niso varni pred manipulacijo – ni zdrave duhovnosti brez zdrave duševnosti! Toda še vedno se lahko zanesemo na to, da Bog resnično JE Ljubezen in da nam najglasneje šepeta iz globine srca, kar sta se morala kljub megli duhovne odvisnosti naučiti tudi Mija in Val.

PAKET MODROSTI IN MILOSTI

Vsebuje naslednje izdelke:

Redna cena = 80,00 €

Akcijska cena paketa = 66,00 €
  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 5,00 €.
  • Plačilo se izvede po povzetju. Stroški poštnine znašajo 7,00 €.
  • Za naročilo kart kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.
Kupim PAKET MODROSTI IN MILOSTI!
Deli naprej ...