metoda-fraktalne-risbe

Osnovna delavnica fraktalnega risanja: ZAJEMI ŽIVLJENJE Z ZAJEMALKO!

· Čas branja: 4 min

Se strinjaš, da življenje ni namenjeno le preživetju, temveč temu, da ga živimo na polno? Da vstajaš z nasmehom, kreativno in motivirano pelješ svoj dan skozi delo, družabnost, gibanje, družinske zadeve in druge dogodivščine, ob čemer te polnijo harmonični odnosi s sabo in soljudmi? Če ti to še ne uspeva kljub raznim načinom osebne rasti, ki si se jih posluževala, te lahko razveselim z metodo, ki presega meje do sedaj možnega!

Metoda fraktalnega risanja prihaja iz Rusije; temelji na znanosti in desetletjih uspešne prakse. Z njo boš na enostaven način uvidela dejansko stanje tvojega bitja, česar ne more slikati noben medicinski aparat. Duša ti bo skozi linije in barve sporočila vse, kar je res pomembno vedeti o sebi, da bi lahko dosegla bistvene spremembe počutja, odnosov ter vsakdanjih okoliščin v skladu s svojimi srčnimi željami in potenciali. Potreben ni nikakršen umetniški talent, metoda enako dobro deluje pri vseh ljudeh, ne glede na starost, izobrazbo, narodnost ali specifične težave.

Na osnovni delavnici (podroben opis spodaj) se boš naučila razumeti barvno govorico svojega srca in objela notranjega otroka v sebi, ki hrepeni po tvoji pozornosti in ljubezni. Pokazala ti bom, kako na ljubek način sama odpraviš iz življenja tisto, česar je v njem preveč, ter povečaš vse, kar si resnično želiš in potrebuješ za uspešen razvoj. Tako boš prevzela odgovornost za svojo zgodbo in se s fraktalnim risanjem približala srčnemu namenu, zaradi katerega obstajaš na tem čudovitem planetu.

Kaj sledi? Življenje boš sčasoma zajemala z zajemalko, ne le z žlico ali celo žličko, kot si bila morda navajena doslej. Dovoli si sprostiti notranje zavore in se uglasi z najboljšim, najlepšim v sebi!

Ves potreben pribor za risanje in barvanje bom priskrbela jaz, prinesi s seboj le steklenico vode, saj je med procesom ustvarjanja priporočljivo dosti piti. Če pa imaš svoj priljubljen komplet barvic, ki jih želiš uporabljati, ga seveda lahko prineseš s seboj!

Cena celotne 3-delne delavnice je 130,00 € z DDV, prijaviš se po mailu na info@meavalens.si ali preko spletne prijavnice. Tvoje mesto bo zagotovljeno ob plačilu avansa (50 %), drugi del prosim poravnaj pred prvim srečanjem.

 

Podatki za nakazilo kotizacije so:

Simea d.o.o.
Srednje 17d
2354 Bresternica
TR: SI56 0510 0801 6090 158
Namen: osnovna delavnica MFR
Sklic SI99

 

Število mest je omejeno. Delavnica se bo odvijala v Mariboru, termini so navedeni spodaj, točno lokacijo pa sporočim v potrditvenem mailu kmalu po prejemu tvoje prijave.

Prijavljam se na OSNOVNO DELAVNICO FRAKTALNEGA RISANJA!

Iskreno se veselim, da bova skupaj vstopili v svet neskončnih možnosti, ki se odpira s fraktalnim risanjem!

  • Prvo 3-urno srečanje: AVTOPORTRET DUŠE (06.02.2020, od 17.00 do 20.00 ure)

Na prvem srečanju boš izvedela več o tem, na katerih znanstvenih spoznanjih temelji metoda fraktalne risbe in zakaj se lahko z njo tvoje življenje spremeni v skladu s srčnimi željami in potenciali. Naučila te bom risati diagnostični/inicialni fraktal, ki ga imenujemo avtoportret duše. Na podlagi podrobnih navodil boš do naslednjega srečanja izrisala še dva takšna fraktala, kar bo omogočilo splošno analizo tvojega notranjega stanja ter pokazalo smeri korekcije z namenom optimizacije tvojega počutja in delovanja. Začutila boš, kako osvobajajoče se je predajati risanju in barvanju, saj med procesom vstopiš v stanje aktivne meditacije, ko vse skrbi in težave zbledijo.

  • Drugo 3-urno srečanje: SPLOŠNA ANALIZA IN KOREKCIJA NOTRANJEGA STANJA (13.02.2020, od 17.00 do 20.00 ure)

Na drugem srečanju boš spoznala osnovo analize inicialnih risb, s čimer boš bolje razumela dogajanje v nevidnih dimenzijah sebe in uvidela, kaj te ovira pri razvoju v najboljšo verzijo tebe. Fraktalne risbe bodo pokazale, kateri so tvoji prirojeni darovi in jih lahko skozi korekcijsko risanje izpostaviš ter razviješ. Ozavestila boš tudi škodljive energije, ki ti jemljejo veselje in povzročajo vse negativno, kar morda doživljaš na področju odnosov, zdravja, kreativnosti, poslovnega delovanja, radosti in svojega počutja nasploh. Prejela boš vsa potrebna navodila za kreiranje polnega življenja, bolj harmoničnih odnosov in uspeha s korekcijskim fraktalnim risanjem.

  • Tretje 1-urno individualno on-line srečanje: DODATNI NAPOTKI ZA KOREKCIJO IN FRAKTAL OPOLNOMOČENJA (po dogovoru)

Tokrat se bova srečali sami po telefonu ali on-line, morda razdeliva posvet na 2 termina. Prejela boš dodatne napotke in namige za čim lepše učinke korekcijskega fraktalnega risanja v vsakdanjiku. Narisali bova tudi poseben fraktal opolnomočenja, ki te bo energetsko polnil še dolgo po delavnici. Izvedela boš, kako lahko s svojim risanjem pomagaš tudi drugim ljudem ne le s tem, ko spreminjaš samo sebe na zelo globoki ravni in izpuščaš odvečna bremena, temveč še bolj konkretno, skozi fraktalno ustvarjanje.

P.S. Možen je tudi v celoti individualen osnovni proces, ki zajema:

  • 3-urno osebno srečanje za predstavitev metode in učenje risanja inicialnih fraktalov
  • 3-urno osebno srečanje za analizo tvojih inicialnih fraktalov in učenje korekcijskega risanja
  • 2x on-line posvet glede podrobnosti in nadgradenj korekcijskih fraktalov + navodila za fraktal opolnomočenja

Če si fizično oddaljena od Maribora, kjer izvajam osebna srečanja, ali iz drugih razlogov ne moreš priti osebno, lahko cel proces izpeljeva on-line.

Prispevek za individualni osnovni proces je 160,00 € z DDV.

osnovna-delavnica-fraktalno-risanje

Deli naprej ...