UČENJE METODE FRAKTALNEGA RISANJA – ON-LINE FRAKTALNICA

Se strinjaš, da življenje ni namenjeno le preživetju, temveč temu, da ga živimo na polno? Da vstajaš z nasmehom, kreativno in motivirano pelješ svoj dan skozi delo, družabnost, gibanje, družinske zadeve in druge dogodivščine, ob čemer te polnijo harmonični odnosi s sabo in soljudmi? Če ti to še ne uspeva kljub raznim načinom osebne rasti, ki si se jih posluževala, te lahko razveselim z metodo, ki presega meje do sedaj možnega!

Metoda fraktalnega risanja prihaja iz Rusije; temelji na znanosti in desetletjih uspešne prakse. Z njo boš na enostaven način uvidela dejansko stanje tvojega bitja, česar ne more slikati noben medicinski aparat. Duša ti bo skozi linije in barve sporočila vse, kar je res pomembno vedeti o sebi, da bi lahko dosegla bistvene spremembe počutja, odnosov ter vsakdanjih okoliščin v skladu s svojimi srčnimi željami in potenciali. Potreben ni nikakršen umetniški talent, metoda enako dobro deluje pri vseh ljudeh, ne glede na starost, izobrazbo, narodnost ali specifične težave.

Srčna mnenja o delavnici fraktalnega risanja z Meo

Za delavnico sem se odločila, ker sem želela spoznati še kaj o sebi skozi različne pristope in tvoje videnje, ker iskreno podpreš vsakogar, ki je na tej poti.

Pri fraktalnem risanju se zdi, da le rišeš in barvaš, spontano, igrivo, otroško… ne vidiš še bistvenega smisla v tem. Vendar pa vse linije, oblike, velikosti polj, izbrane barve …..  Mei povedo vse o tebi, kar zna na izjemno topel in slikovit način obrazložiti ter podati napotke za naprej.V bistvu se skozi fraktalno risanje izraža tvoj notranji otrok in Mea zna prevesti njegova sporočila. Brez povezanosti s svojim notranjim otrokom, brez da razumemo, kje in zakaj smo ta stik izgubili, nimamo dostopa do svojih potencialov in ustvarjalnega izražanja.

Mea pozna, iz izkušenj, celoten človeški spekter, vzorce preteklosti, ki te držijo ujete, tvoje potenciale in poslanstvo, ki te čakajo, da jih zaživiš. Z nežnim melodičnim glasom in jasnim videnjem te popelje v tvoje globine vse do srčike, do tvoje duše. Tedaj si zmožen začutiti resnico in jo sprejeti. Ne glede na to ali pri svetovanju uporablja karte, fraktalno risanje ali oboje skupaj.

Srčno priporočam delavnico fraktalnega risanja z Meo Valens.Izveš, kar moraš vedeti o sebi, o svojem življenju, česa je v njem preveč, česa premalo in kako to uskladiti, da lahko slediš sebi in zaživiš polno življenje. Pridobiš umirjenost in popolno zaupanje vase, zavedanje svojih še neizraženih ustvarjalnih potencialov …

Srčna in iskrena hvala za tvoje vodenje skozi proces risanja in novih spoznanj o sebi.

Hvala, da si!

Suzi Asfour

metoda-fraktalne-risbe

Osnovna on-line delavnica fraktalnega risanja (70,00 €)

Na osnovni delavnici (podroben opis spodaj) se boš naučila razumeti barvno govorico svoje duše in objela notranjega otroka v sebi, ki hrepeni po tvoji pozornosti in ljubezni. Pokazala ti bom, kako na ljubek način sama odpraviš iz življenja tisto, česar je v njem preveč, ter povečaš vse, kar si resnično želiš in potrebuješ za uspešen razvoj. Tako boš prevzela odgovornost za svojo zgodbo in se s fraktalnim risanjem približala srčnemu namenu, zaradi katerega obstajaš na tem čudovitem planetu.

Kaj sledi? Življenje boš sčasoma zajemala z zajemalko, ne le z žlico ali celo žličko, kot si bila morda navajena doslej. Dovoli si sprostiti notranje zavore in se uglasi z najboljšim, najlepšim v sebi!

Vse, kar potrebuješ za fraktalno risanje, je:

 • navaden bel tiskalni papir ali malo debelejši papir
 • črno kulico ali črn tanek flumaster (0,5 ali 0,7 mm)
 • čim več barvic, najmanj 10-12 različnih osnovnih odtenkov, razen bele

Spletna delavnica vključuje 3 video posnetke. Prvega prejmeš v istem dnevu, ko prejmem plačilo, naslednja dva pa nekaj dni za tem, da v miru narišeš inicialne fraktale.

1. Prvi video: učenje risanja inicialnih fraktalnih risb – avtoportretov duše

Naučila se boš risati diagnostični/inicialni fraktal, ki ga imenujemo avtoportret duše. Na podlagi podrobnih navodil boš do naslednjega srečanja izrisala še dva takšna fraktala, kar bo omogočilo splošno analizo tvojega notranjega stanja ter pokazalo smeri korekcije z namenom optimizacije tvojega počutja in delovanja. Začutila boš, kako osvobajajoče se je predajati risanju in barvanju, saj med procesom vstopiš v stanje aktivne meditacije, ko vse skrbi in težave zbledijo, čutiš samo še – sebe.

2. Drugi video: splošna analiza inicialnih risb, ki jih po navodilih analiziraš samostojno

Spoznala boš osnovo analize inicialnih risb, s čimer boš bolje razumela dogajanje v nevidnih dimenzijah sebe in uvidela, kaj te ovira pri razvoju v najboljšo verzijo tebe. Analizo boš opravila sama na podlagi navodil. Fraktalne risbe bodo pokazale, kateri so tvoji prirojeni darovi in jih lahko skozi korekcijsko risanje izpostaviš ter razviješ. Ozavestila boš tudi škodljive energije, ki ti jemljejo veselje in povzročajo vse negativno, kar morda doživljaš na področju odnosov, zdravja, kreativnosti, poslovnega delovanja, radosti in svojega počutja nasploh.

3. Tretji video: navodila za korekcijsko fraktalno risanje in fraktal opolnomočenja

Prejela boš vsa potrebna navodila za kreiranje polnega življenja, bolj harmoničnih odnosov in uspeha s korekcijskim fraktalnim risanjem, ki poteka po drugačnih pravilih kot risanje inicialnih fraktalov. Narisala boš tudi poseben fraktal opolnomočenja, ki te bo energetsko polnil še dolgo po delavnici. Izvedela boš, kako lahko s svojim risanjem pomagaš tudi drugim ljudem ne le s tem, ko spreminjaš sebe, temveč še bolj konkretno, skozi fraktalno ustvarjanje.

Želiš za doplačilo prejeti osebno analizo inicialnih fraktalnih risb, individualna navodila za korekcijsko risanje in redno mentorstvo skozi prvi cikel (7 risb)?

Ko narišeš tri incialne risbe, mi jih po mailu (mea.valens@gmail.com) ali preko MMS po telefonu (Viber, FB …) pošlješ v »osebno obdelavo«. Temu sledijo:

 • on- line pogovor z analizo fraktalov in njihovih najpomembnejših sporočil,
 • individualizirana navodila za korekcijsko risanje glede na tvoje potrebe,
 • sprotna mentorska navodila ob risanju korekcijskega cikla (7 risb).

Doplačilo za vso to osebno podporo je 50,00 €.

Pogovori potekajo po vnaprej dogovorjenem komunikacijskem kanalu (telefon, Viber, What’sApp, Zoom, mail, FB …).

Vse cene so z vključenim DDV.

Prijavljam se na ON-LINE DELAVNICO FRAKTALNEGA RISANJA!

Nadaljevalna on-line delavnica fraktalnega risanja (90,00 €)

Nadaljevalna delavnica je namenjena vsem, ki ste že opravile osnovno delavnico in izdelale vsaj osnovnih korekcijski cikel po navodilih. Do zdaj si že okusila čare spreminjanja linij in blažilne učinke barvanja po navodilih metode fraktalne risbe, zato te zagotovo zanimajo nadgradnje!

Novo fraktalno znanje je namenjeno še globljemu doživljanju same sebe in odpravljanju ostalin preteklosti, ki te zavirajo pri polnem čutenju radosti, smisla in navdiha. Naučila se boš, kako si z barvami dnevno pomagaš uravnovešati in začinjati počutje ter kako s posebnimi elementi oz. simboli pozitivno preoblikuješ nevronske mreže v možganih. S kombinacijo obojega boš aktivirala skrite dele sebe in prebujala še tiste potenciale, za katere nisi niti slutila, da obstajajo. To ti bo pomagalo v življenje pritegniti vse več pestrosti in novih izkušenj ter odpraviti iz njega tisto, česar ne potrebuješ več in ne služi tvojemu najvišjemu namenu. Naučila se boš ustvarjati tudi umetniške fraktale, ki odpirajo povsem nov pogled nase in lepote sveta.

Prejela boš 4 video posnetke, ob čemer se boš naučila namensko uporabljati izredno učinkovite fraktalne elemente in prebudila dodatna področja svojih ljubih možganov, pa tudi srca. Usvojili bova spekter posebnih elementov, s katerimi si boš lahko do konca življenja pomagala na različne načine:

 • podprli te bodo pri reševanju bolj in manj perečih težav, ki ti odžirajo radost in strast,
 • bolj učinkovito se boš postavila zase in dobila pogum za uresničitev svojih želja ter zamisli,
 • pridobila boš voljo in motivacijo za izpeljavo zadev, s katerimi dolgo odlašaš ali se jih bojiš,
 • poglobili se bodo tvoji uvidi in razumevanje različnih življenjskih situacij, izzivov in odnosov,
 • lažje in bolj odločno boš prevzela odgovornost za tisto, kar lahko ti v sebi spremeniš,
 • harmonizirala boš vse plati svoje biti, da boš vse bolj čutila večnost in modrost svoje duše, neustavljivost svojega duha in njuno povezanost s fizičnim telesom.

Poleg okroglaste in ravne črte boš usvojila še t.i. vibracijsko linijo, s katero elemente umeščamo v fraktalne mreže. Ta je namenjena brisanju omejujočih stereotipov in prepričanj, ki so se v nas nakopičila skozi procese vzgoje, socializacije, materialnega izobraževanja, življenjskih izkušenj in pričakovanj družbe.

Na vsakem srečanju bom povedala nekaj več o energetski funkciji posameznih barv, saj ima vsaka od njih drugačen vpliv na naše telo in občutke. Vem, da želiš izkušati čim širši spekter občutkov in doživeti čim več zanimivega, kar boš spodbudila z zavestno uporabo barvnih nians!

Vse to bova nadgradili z vstopom v povsem novo dimenzijo fraktalnega risanja – ustvarjanje umetniških fraktalov. Naj omenim, da sama sploh nimam likovnega talenta, toda ob fraktalnem umetniškem ustvarjanju to ni pomembno! Metoda fraktalne risbe omogoča, da vsak od nas ustvari čudovite umetniške izdelke, ki niso le prijetni za oko in krepijo samozavest, temveč plemenitijo naše doživljanje sebe in sveta na neopisljive načine.

Z vsem pridobljenim znanjem in lastnim trudom pri fraktalnem risanju boš vse bolj čutila svoje korenine in zdravila njihove poškodovane dele, kar ti bo pomagalo na široko razpreti krila ter zaživeti s polnimi pljuči radosti!

Prijavljam se na ON-LINE DELAVNICO FRAKTALNEGA RISANJA!

 

Deli naprej ...