nadaljevalna-delavnica

Nadaljevalni proces fraktalnega risanja

· Čas branja: 3 min

Do zdaj si že okusila čare spreminjanja linij in blažilne učinke barvanja po navodilih metode fraktalne risbe, zato te zagotovo zanimajo nadgradnje! Skupinski nadaljevalni proces zaenkrat pričenjam enkrat mesečno in je namenjen vsem, ki ste že opravile osnovno fraktalno delavnico in izdelale vsaj osnovni korekcijski cikel po navodilih.

Če želiš začeti izven teh terminov, ne uporabljaš Facebooka ali želiš doživeti osnovni proces fraktalnega risanja individualno, ti je namenjeno nadaljevanje! Vsebina je dejansko enaka kot v skupinski, le da je časovno prilagojena tebi.

Novo fraktalno znanje je namenjeno še globljemu doživljanju same sebe in odpravljanju ostalin preteklosti, ki te zavirajo pri polnem čutenju radosti, smisla in navdiha. Naučila se boš, kako si z barvami dnevno pomagaš uravnovešati in začinjati počutje ter kako s posebnimi elementi oz. simboli pozitivno preoblikuješ nevronske mreže v možganih. S kombinacijo obojega boš aktivirala skrite dele sebe in prebujala še tiste potenciale, za katere nisi niti slutila, da obstajajo. To ti bo pomagalo v življenje pritegniti vse več pestrosti in novih izkušenj ter odpraviti iz njega tisto, česar ne potrebuješ več in ne služi tvojemu najvišjemu namenu. Naučila se boš ustvarjati tudi umetniške fraktale, ki odpirajo povsem nov pogled nase in lepote sveta.

Navodila boš prejemala v obliki 13-15 video posnetkov v tvojem tempu, načeloma pa vsak teden napredujeva za en korak. Ob tem se boš naučila namensko uporabljati izredno učinkovite fraktalne elemente in prebudila dodatna področja svojih ljubih možganov, pa tudi srca. Usvojili bova spekter posebnih elementov, s katerimi si boš lahko do konca življenja pomagala na različne načine:

  • podprli te bodo pri reševanju bolj in manj perečih težav, ki ti odžirajo radost in strast,
  • bolj učinkovito se boš postavila zase in dobila pogum za uresničitev svojih želja ter zamisli,
  • pridobila boš voljo in motivacijo za izpeljavo zadev, s katerimi dolgo odlašaš ali se jih bojiš,
  • poglobili se bodo tvoji uvidi in razumevanje različnih življenjskih situacij, izzivov in odnosov,
  • lažje in bolj odločno boš prevzela odgovornost za tisto, kar lahko ti v sebi spremeniš,
  • harmonizirala boš vse plati svoje biti, da boš vse bolj čutila večnost in modrost svoje duše, neustavljivost svojega duha in njuno povezanost s fizičnim telesom.

Poleg okroglaste in ravne črte boš usvojila še t.i. vibracijsko linijo, s katero elemente umeščamo v fraktalne mreže. Ta je namenjena brisanju omejujočih stereotipov in prepričanj, ki so se v nas nakopičila skozi procese vzgoje, socializacije, materialnega izobraževanja, življenjskih izkušenj in pričakovanj družbe.

Vse to bova nadgradili z vstopom v povsem novo dimenzijo fraktalnega risanja – ustvarjanje umetniških fraktalov. Naj omenim, da sama sploh nimam likovnega talenta, toda ob fraktalnem umetniškem ustvarjanju to ni pomembno! Metoda fraktalne risbe omogoča, da vsak od nas ustvari čudovite umetniške izdelke, ki niso le prijetni za oko in krepijo samozavest, temveč plemenitijo naše doživljanje sebe in sveta na neopisljive načine.

Skozi poglobljen fraktalni proces te bom naučila uporabiti tudi 3 napredne fraktalne tehnike, ki so čudovite na pogled in učinkovite s svojim delovanjem. Z vsem pridobljenim znanjem in lastnim trudom pri fraktalnem risanju boš vse bolj čutila svoje korenine in zdravila njihove poškodovane dele, kar ti bo pomagalo na široko razpreti krila ter zaživeti s polnimi pljuči radosti!

Tekom procesa se bova dobili tudi za osebni 1-urni pogovor o tem, kar bo v tvojem življenju takrat najpomembnejše!

Prispevek za nadaljevalni proces = 660,00 €

Deli naprej ...