preobrazba-travmaticne-izkusnje-1

Kadarkoli ste »izgubili« del svojega srca, ste se odpovedali enemu od prirojenih darov, s katerimi bi lahko osrečevali sebe in bližnje. Ko vzamete svojo moč nazaj in dojamete resnico o sebi, začutite, da je v vas vse, kar potrebujete za prenovo in razcvet. Ponovno boste začutili upanje, da ima tudi za vas usoda pripravljena lepa presenečenja, uvideli boste boleče dogodke/odnose z drugačne perspektive ter zamenjali bremena za darove.

Predavanje je ustvarjeno za vas, ki ste kadarkoli doživeli globoko srčno rano (boleč dogodek, ki ti vzame dih in stisne srce v rozino ali ga razsuje v črepinje), pa njenemu celjenju niste posvetili potrebne pozornosti. Žalost, razočaranje, bolečino, obup in vsa druga čustva ste potlačili vase za leta in desetletja v utvari, da ne obstajajo več. Govorimo o trpljenju, ki ga sprožijo smrt bližnje osebe (sploh starša/sorojenca v otroštvu ali partnerja/otroka kasneje), splav, izdajstvo, zločin, zlomljene sanje, prevara, goljufija, krivica, finančni šoki, fizično ali psihično nasilje, težka bolezen in podobno.

Tudi če je vaša maska popolna in bleščeča, vas moram žal spomniti, da so ranjeni predeli vašega srca ranjeni še vedno, tudi če tega ne vidi noben kardiolog. Posledice nezdravljenja so po mojih spoznanjih eden glavnih vzrokov, da življenja ne izkušamo v vsej njegovi barvitosti. Če namesto harmonije v odnosih in celostnega, uravnovešenega uspeha doživljate čustvene začarane kroge, nesrečo v ljubezni, težave v družini ali na poslovnem področju, izdajstva, nasilje v odnosih, otopelost, manipulacijo, strah, dvom vase, sram, revščino, nezaupanje, tesnobo ali kaj podobnega, vam bo predavanje prineslo globoko olajšanje, pa tudi znanje, kaj lahko zase storite vi sami – kajti tega ne more nihče narediti namesto vas.

Govorili bomo o preobrazbenih procesih, ki osvobajajo potlačena čustva ter varno izkopljejo boleče skrivnosti, da lahko objamemo tudi te dele sebe in zaživimo s polnimi pljuči. Preobrazba iz nas postopno odstrani tisto, kar ne služi več našemu najvišjemu namenu, in prinese tisto, kar resnično potrebujemo za razvoj najbolj optimalne verzije sebe.

Pridobili boste pojasnila, kako lahko največja »prekletstva« spremenite v najlepše »blagoslove«, tudi če niste verjeli, da je to možno. Nismo ustvarjeni zgolj za preživetje in životarjenje – namen je Živeti svojo usodo ter izbrati osrečujoče, nagrajujoče življenjske smeri!

preobrazba-travmaticne-izkusnje