v-globine-po-korenine

15-tedensko popotovanje: V GLOBINE PO KORENINE, po zaklade svoje ženstvenosti

· Čas branja: 2 min

Srčno te vabim k spoznavanju globin svoje ženstvenosti v njeni večni, arhetipsko-mitološki dimenziji. Ženska energija se skozi nas odslikava na več različnih načinov, ki se prenašajo skozi stoletja v kolektivnem nezavednem človeške družbe. Lastnosti vsakega arhetipa – obraza te energije – ima vsaka ženska. Bolje kot jih prepoznavamo v sebi ter odkrivamo tako njihove sončne kot senčne plati, bolje se razumemo in sprejemamo v tistem, kar resnično, pristno smo. Vsaka unikatna, a v globinah podobne.

To zavedanje ti bo pomagalo pri preobrazbi podedovanih/prevzetih podzavestnih prepričanj v povezavi z žensko energijo in ženstvenostjo, saj večina naših mam in babic NI zaživelo do svojih polnih potencialov; ostajale so podrejene, žrtvovane, prilagojene, utišane … ukročene. Posledično se tudi ti morda še ne zaznavaš v svoji celovitosti in predajaš moč nad sabo drugim. S tem izgubljaš energijo, namenjeno izražanju tvojega življenjskega poslanstva – unikatnega dušnega namena.

15 osrednjih arhetipov boš spoznala in prepoznala v sebi skozi 15 tednov, v katerih se bomo potopile v zakladnico ženske psihe in se povezale s koreninami modrosti v sebi. Nekateri od arhetipov so divja ženska, sodnica, bojevnica, prerokinja in mati … spoznavale jih bomo skozi knjigo Kraljica in divja ženska, ki je osnova procesa ozaveščanja arhetipov v sebi. Ni je treba imeti ali brati sama, iz nje bom največ povzemala in marsikaj tudi prebrala jaz. Dodajala pa seveda iz osebnih izkušenj, k čemur boste vabljene vse udeleženke in raznolike gostje.

Program bova vodili skupaj s KAJO VALENTI LORENCI, umetnico, modro žensko in raziskovalko globin človeškega bitja.

Proces bo potekal on-line na naslednji način:

  • Prvi dan vikenda bom v video predavanju predstavila po en arhetip.
  • Drugi dan vikenda bo Kaja razširila zavedanje o njem in vodila kratek obred ali meditacijo.
  • Spoznavala boš, koliko je arhetip prisoten v tebi, ter z drugimi podelila spoznanja, vprašanja.
  • Skozi intervjuje boš spoznala nekaj posebnih žensk, ki odslikavajo ali dobro poznajo arhetip.

Ničesar ne bo treba spremljati v živo, vse ostaja posneto v temu namenjeni skupini, kamor te dodam, ko potrdiš udeležbo. Za vsa dodatna pojasnila sem ti na razpolago po mailu mea.valens@gmail.com ali po telefonu 031 312 031 med 10. in 17. uro.

Cena programa je 188 € (ddv je vključen). Prijaviš se po mailu na info@meavalens.si ali preko spletne prijavnice. Tvoje mesto bo zagotovljeno ob plačilu avansa (50 %), drugi del prosim poravnaj pred prvim srečanjem ali v skladu z osebnim dogovorom.

 

Podatki za nakazilo kotizacije so:

Simea d.o.o.
Srednje 17d
2354 Bresternica
TR: SI56 0510 0801 6090 158
Namen: 15-tedensko popotovanje V GLOBINE PO KORENINE
Sklic SI00

 

Število mest je omejeno. Izobraževanje bo potekalo v okviru posebej ustvarjene zaprte FB skupine.

Prijavljam se na program V GLOBINE PO KORENINE!
Deli naprej ...