enomesecni-program-feniks-naslovna

1-mesečni program – VSTAJAM KOT FENIKS

· Čas branja: 2 min

Med 13.6. in 13.7. 2020 bo potekal intenziven program, v katerem boš skozi preplet fraktalnega risanja in posvetovanja s Kartami zdravljenja naredila nekaj ključnih sprememb, po katerih hrepeniš. Skozi fraktalno risanje se boš naučila razumeti barvno govorico svoje duše in objela notranjega otroka v sebi, ki potrebuje pozornost in ljubezen, ki ju lahko dobi od ene same osebe – OD TEBE! Pokazala ti bom, kako z risanjem in barvanjem odpraviš iz življenja tisto, česar je v njem preveč in ti škoduje, ter povečaš vse, kar si resnično želiš in potrebuješ za občutek globokega zadovoljstva, miru, radosti.

Da pa boš res temeljito podprla svoj proces osvobajanja, se bova vsak teden eno uro osebno družili ter ob narisanih fraktalih in Kartah zdravljenja bolje spoznavali tvoje čudovito srce! Redni posveti ti bodo odprli povsem novo perspektivo na stare težave in ti pomagali izstopiti iz zacumpranih krogov, v katerih se nočeš več vrteti.

Skozi ta mesec boš nase in svojo zgodbo gledala bistveno drugače, kar te bo opolnomočilo in ti približalo zavedanje, da je tvoja življenje mišljeno kot ZGODBA O USPEHU IN LJUBEZNI.

Dojela boš:

  • zakaj se ti stvari dogajajo tako, kot se, in kaj te hoče življenje s tem naučiti,
  • kako so ljudje in okoliščine tvoje zrcalo ter kaj lahko narediš glede tega,
  • kje so ključi do rešitev najbolj zapletenih težav in kako jih lahko uporabiš,
  • katere dušne darove imaš na razpolago in kakšni blagoslovi te podpirajo,
  • kako sprejeti pomoč odznotraj in odzunaj, ko jo potrebuješ za korak naprej.

Proces bo potekal v okviru posebej ustvarjene zaprte FB skupine, kjer boste udeleženke podpirali ena drugo, jaz pa vse skupaj. Seveda bom dogajanje popestrila z glasbenimi poslasticami, predlogi zdravilnih filmov, dodatnimi vajicami in še čim, kar pa vam bom razodevala sproti, v skladu s skupinskimi ali individualnimi potrebami.

Cena programa je 280 € (ddv je vključen), za Ambasadorke ZAupanja pa 250 €. Lahko se zmenimo tudi za obroke, če bi ti to lažje omogočilo udeležbo. Prijaviš se po mailu na info@meavalens.si ali preko spletne prijavnice. Tvoje mesto bo zagotovljeno ob plačilu avansa (50 %), drugi del prosim poravnaj pred prvim srečanjem ali v skladu z osebnim dogovorom.

 

Podatki za nakazilo kotizacije so:

Simea d.o.o.
Srednje 17d
2354 Bresternica
TR: SI56 0510 0801 6090 158
Namen: osnovna delavnica MFR
Sklic SI99

 

Število mest je omejeno. Izobraževanje bo potekalo v okviru posebej ustvarjene zaprte FB skupine.

Prijavljam se na program VSTAJAM KOT FENIKS!
Deli naprej ...